Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Perel Woody Allen

2019. február 9., szombat, Magazin

Woody Allen beperelte az Amazont, mert szerződésük ellenére nem forgalmazza a rendező A Rainy Day in New York című új filmjét – írta a BBC hírportálja.

A 83 éves rendező több mint 68 millió dolláros kártérítést követel az Amazontól, amely szerinte ki akar hátrálni abból a szerződésből, amelyet több filmre kötött vele – ismertette a BBC News. Az Amazonnál korábban Allen két filmje jelent meg, és forgalmazták a Crisis in Six Scenes című tévésorozatát is. A rendező legutóbbi, A Rainy Day in New York című produkcióját azonban már nem volt hajlandó forgalmazni az óriáscég. Allen csütörtökön New Yorkban nyújtotta be keresetét egy bíróságon. A dokumentum szerint az Amazon az Allen elleni zaklatási vádak miatt állt el filmje forgalmazásától 2018 júniusában. A rendezőt évtizedekkel ezelőtt azzal gyanúsították meg, hogy 1992-ben szexuálisan zaklatta nevelt lányát, Dylan Farrow-t. Allen ellen azonban sohasem emeltek vádat. A kereset szerint az Amazon a szerződéskötéskor tisztában volt a „25 évvel ezelőtti alaptalan gyanúsításokkal”, tehát erre hivatkozva nem bonthatja fel a szerződést.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 204
szavazógép
2019-02-09: Magazin - :

Hetven év után kértek bocsánatot George Orwelltől

Bocsánatot kért George Orwelltől a British Council, amiért hetven éve elutasította az angol író, újságíró egyik gasztronómiai tanulmányát.
2019-02-09: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a székelykeresztúri születésű sepsiszentgyörgyi
id. NEMES CSABA
életének 65. évében hirtelen elhunyt.
Temetése 2019. február 9-én 15 órakor lesz a közös temető ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Emléke legyen áldott.
Gyászoló hozzátartozói
4310283