Elhalálozás

2008. augusztus 21., csütörtök, Elhalálozás
Elhalálozás

Szavakban ki nem fejezhető fájdalommal, mély űrt hagyva lelkünkben, tudatjuk, hogy a drága jó édesanya és feleség,

IULIA GYORGY

elhunyt.

Temetése 2008. augusztus 22-én, pénteken 14 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temető ravatalozóházából.

Részvétfogadás csütörtökön, augusztus 21-én 19 órakor ugyanott.

Gigi, Simona és Alexandru

4211145

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagytata, testvér, sógor, após, apatárs, keresztapa, jó szomszéd és rokon, a málnási születésű málnásfürdői

KERESZTES ÁRPÁD

életének 71. évében hosszas betegség után 2008. augusztus 19-én elhunyt.

Temetése 2008. augusztus 21-én 14 órakor lesz a málnásfürdői családi háztól a málnási római katolikus temetőben.

A gyászoló család

4211150

Fájdalommal tudatom, hogy nagybátyám,

özv. NAGY JENŐ

volt textilgyári segédmester

2008. augusztus 19-én rövid szenvedés után, 86 éves korában elhunyt.

Temetése 2008. augusztus 21-én 17 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi református vártemplomi ravatalozóból.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Húga, Kató

959

Részvétnyilvánítás

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak kolléganőnk, GYÖRGY IULIA elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Emléke szívünkben mindig élni fog.

A sepsiszentgyörgyi Vasútállomás-Teherszállítás munkaközössége

4211130

Őszinte részvétünket fejezzük ki Gyorgy Gheorghe Alfons ezredesnek és családjának a drága feleség és édesanya, György Júlia (szül. Podaru) elvesztése nehéz pillanataiban. Isten nyugtassa.

A Kovászna Megyei Mihai Viteazul Készenléti Felügyelőségmunkaközössége

4211127

Köszönetnyilvánítás

Megköszönjük mindenkinek, aki életünk legnehezebb perceiben mellettünk állt, és OPRA GYÖRGY temetésén részt vett, sírjára virágot helyezett.

A gyászoló család

ME

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk id. KOVÁCS SÁNDORRA halálának második évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

Özvegye, három gyermeke és azok családja

7252357

Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó édesanyára, feleségre, BARA LÁSZLÓNÉ FOSZTÓ JOLÁNRA halálának ötödik évfordulóján. Áldott emléke szívünkben örökké élni fog. Pihenése legyen csendes.

Szerettei

956

Szeretettel emlékezünk az étfalvi CSUTKA IMRÉNÉ ZSIGMOND EMMÁRA halálának első évfordulóján. Emléke szívünkben mindig élni fog.

Fia és családja

955

Fájó szívvel emlékezünk az egerpataki születésű PROKOP IRÉNRE, akit hat hete kísértünk utolsó útjára Makfalván. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4210292

Megállt egy szív, mely értünk dobogott, lehullt egy kar, mely értünk dolgozott. Fájó szívvel emlékezünk a kilyéni id. MIHÁLY FERENCRE halálának hetedik évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4211136

Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk az uzoni id. SZÍGYÁRTÓ ZOLTÁNRA halálának hatodik hetében. Emléke szívünkben mindig élni fog.

Özvegye, fiai

4211137

Az idő elmúlik, szállnak az évek, de amíg élünk, velünk marad emléked. Holnap két éve, hogy a sepsiszentgyörgyi OLÁH MÁRIA (Mancika), a szeretett édesanya itthagyott örökre. Állandó hiányodat érezzük minden nap. Pihenésed legyen csendes, emléked áldott.

Bánatos gyermekeid

4211141

Fájó szívvel emlékezünk a kálnoki TÉGLÁS IMRÉNÉ MAGYARÓSI ETELKÁRA, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos hozzátartozói

4211143

Hozzászólások
Szavazás
Mely párt jelöltjeit támogatja a vasárnapi önkormányzati választáson?eredmények
szavazatok száma 570
szavazógép
2008-08-21: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Zene
Az Árkosi Művelődési Központ George Enescu születésének 125. évfordulója alkalmából pénteken 18.30 órától jubileumi koncertet szervez, fellép Sebastian Mihai Tegzeşiu hegedűművész és Viorica Boerescu zongoraművész. Műsoron Mozart-, Brahms- és Enescu-művek. Közreműkö­dik Ecaterina Stan zenekritikus. Sepsiszentgyörgyről 17.30 órakor autóbusz indul a színház elől.
2008-08-21: Sport - Áros Károly:

A tizenkettedik versenynap (Peking, 2008)

Az argentin―brazil labdarúgó elődöntőnek megvolt a maga színes sajtóvisszhangja. Nem bonyolódunk bele, viszont a tekintélyes O Globo internetes kiadásának véleményét kiragadjuk a sok közül: ,,A brazilok azért estek ki, mert az egész csapat apatikus volt, hiányzott belőle a tűz, így aztán logikus volt, hogy a döntő előtt megállították a gárdát." Hasonló jelenséggel mi is találkoztunk, és meg is jegyeztük: hiányzik a magyar vívók zöméből a szív és a lélek, elfásultak, egyszerűen nem tudnak küzdeni. Ezt már csak ismétlésként mondom, az olimpiai címvédő argentin válogatott a fináléban Nigériával találkozik.