Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Csendes hétvége

2019. február 12., kedd, Közélet

Rendőri szempontból csendes volt az elmúlt hétvége a megyében, közölte a főkapitányság sajtóirodája tegnap. Szombaton 1 és 5 óra között nagyszabású ellenőrzést végeztek a sepsiszentgyörgyi éjszakai szórakozóhelyeken és környékükön.

Az akcióban részt vettek közrendészek, gazdasági és forgalmi rendőrök, a rohamosztag munkatársai és csendőrök. Átnéztek 38 gépkocsit, ellenőriztek 4 egységet és 16 éjjeliőrt, 124 embert igazoltattak, közülük 9-et azonosítás végett bekísértek a rendőrségre. Az ellenőrzés során 18 szabálysértést észleltek, azokért összesen  4400 lej értékben róttak ki bírságot. A közlekedésrendészet munkatársai 11 forgalmi bűncselekményt és 167 szabálysértést észleltek a három nap alatt. Vasárnap késő este a nagybaconi rendőrőrs munkatársai igazoltatták egy személygépkocsi vezetőjét. Kiderült, a fiú 17 éves, tehát nincs gépjárművezetői jogosítványa, ráadásul ittas volt. A bűnügyi vizsgálat kiterjed a gépkocsi magyarhermányi tulajdonosára is. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri meg az idei elnökválasztást?

eredmények
szavazatok száma 726
szavazógép
2019-02-12: Közélet - Szekeres Attila:

Kevés az erőszakos bűncselekmény, több a közúti baleset (Rendőrségi mérleg)

Az erőszakos bűncselekmények száma alacsony szinten maradt, csökkent a lakásokból és üzletekből való lopások száma, az adócsalás és a csempészet által okozott károk behajtása közel megkétszereződött – derül ki a Kovászna megyei rendőrség tavalyi évi mérlegéből, amelyet az intézmény múlt heti sajtótájékoztatóján mutatott be Liviu Pampu-Romanescu főkapitány.
2019-02-12: Világfigyelő - :

Amerika elmélyítené kapcsolatait Magyarországgal

Elfogadhatatlannak ítéli Mike Pompeo, az Egyesült Államok külügyminisztere, hogy országa eddig távol tartotta magát Közép-Európától, az így keletkezett űrt ugyanis a versenytársak töltik be. Miután tegnap Budapesten Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszterrel tárgyalt, Pompeo kijelentette: az Egyesült Államok a kapcsolatok elmélyítésére törekszik Magyarországgal. A magyar diplomácia vezetője szerint elkezdték újjáépíteni a magyar–amerikai kapcsolatrendszer harmadik pillérét, a politikai kapcsolatokat.