Gépkocsikat tört fel a kiskorú tolvaj

2019. február 15., péntek, Közélet

Négy parkoló személygépkocsit tört fel egy 16 éves árapataki fiú Előpatakon.

A rendőrséget szerdán értesítették, hogy egy előpataki ingatlan előtt négy autó ablaka be van törve. A helyszínelők észlelték, hogy a kocsik ajtaját is felfeszítették, és belsejükben nagy a rendetlenség, azaz átkutatták azokat. Az okozott kárt 3500 lejre becsülték. A rendőrök rövid időn belül azonosították az elkövetőt, akinek nevére minősített lopásért és rongálásért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 771
szavazógép
2019-02-15: Közélet - Iochom István:

Új köntöst kap a kultúrotthon

A gelencei községvezetésnek idénre számos terve van, amit az előző két esztendőben rajtuk kívül álló okok miatt nem sikerült megvalósítani. Ezek közül egyik legfontosabb a művelődési otthon tatarozása, mely az előzetes felmérések szerint mintegy félmillió euróba kerül.
2019-02-15: Közélet - :

Lebukott a holland állampolgár

A maksai és dálnoki rendőrőrs munkatársainak közös járőre arra figyelt fel szerdán, hogy a 11-es főúton a dálnoki letérő irányából Maksa felé tartó személygépkocsi előzni tilos táblával és folytonos vonallal is jelölt szakaszon előz.