Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elektromos töltőállomás

2019. február 27., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Az E.ON Energie Románia gyors, elektromos jármű (e-jármű) töltésére alkalmas töltőállomást telepített a jászvásári Păcurari negyedi MOL-töltőállomáson, ez az ötödik a 19 romániai egységből, amelyet a NEXT-E projekt keretében tervez üzembe helyezni az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz (CEF) program támogatásával – közölte a magyar olajipari vállalat.

A térségben további négy állomás üzemel, a következő év végéig az E.ON a Jászvásár–Gyergyószentmiklós–Marosvásárhely útvonalon tervezi megvalósítani a projektet.

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 470
szavazógép
2019-02-27: Pénz, piac, vállalkozás - :

Dinamit sikerkonferencia

A Magyar Ifjúsági Tanács (MIT) tagszervezetek közös programjaként harmadik alkalommal rendezik meg a Dinamit!
2019-02-27: Pénz, piac, vállalkozás - :

Káros az olajvállalatoknak is

Csak a földgázszektorban a költségvetés 2,26 milliárd lejt veszít a 114-es sürgősségi kormányrendelet miatt – áll a hazai kőolajipari vállalatok szövetségének elemzésében. A Deloitte elemzőcég által végzett felmérés szerint a földgáz árának befagyasztása (a rendelet szerint legtöbb 68 lej lehet megawattóráként), valamint az energiaipari cégek forgalmára kivetett kétszázalékos adó miatti jövedelemkiesés eredményezi azt, hogy az illető vállalatok kevesebbet fizetnek be az államkasszába.