Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Teremlabdarúgás, U19-es Román KupaNem jutott döntőbe a KSE Futsal

2019. március 7., csütörtök, Sport

A céhes városbéli KSE Futsal kedden és szerdán Székelyudvarhelyen vendégszerepelt, ahol az U19-es teremlabdarúgó Román Kupa nyolcas döntőjét rendezik meg. A kézdivásárhelyi legények kedden büntetőrúgás után abszolválták a kupasorozat negyeddöntőjét, tegnap viszont ötgólos különbséggel bukták el a döntőbe jutásért kiírt párharcot.

  • Fotó: Facebook / Futsal Romania
    Fotó: Facebook / Futsal Romania

A KSE Futsal a döntő első játéknapjának utolsó meccsén lépett pályára, ellenfele pedig a Galaci United utánpótláscsapata volt. A kézdivásárhelyi együttes háromszor is hátrányba került kedd este, de mindháromszor sikerült felállnia és egyenlítenie Ştefănescu két és Păun egy góljának köszönhetően. Az 1–1-es első félidőt követően a rendes játékidő után 3–3 volt az állás, így büntetőkkel döntötték el a továbbjutás kérdését. A KSE-től Ştefănescu, Păun és Esztolyka értékesítette a hatméterest, míg az ellenfél harmadik próbálkozását hárította Májai, 6–5-re nyert és elődöntőbe jutott a KSE.

A szerdai elődöntőben a Temesvári Informatika volt az ellenfél: csapatunk az első félidőben magabiztosan állta a sarat, hiszen a bánátiak 14. percbeli góljára Păun gyorsan válaszolt, és 1–1-es eredménynél vonultak szünetre a felek. A térfélcserét követően gyengébben játszott a háromszéki gárda, s a 33. percben és 3–1-es állásnál Păun kiállítása végleg megpecsételte a KSE Futsal sorsát, amely 6–1 arányban kapott ki a temesvári csikócsapattól.

A KSE U19-es kerete: Májai Kristóf–Cristian Bogdan, Marius Ştefănescu, Nicolae Păun, Vârtosu Norbert, Esztolyka Botond, Mojzi Botond, Barbócz Norbert, Straua Medárd, Bandi Álmos, Lőrincz Dávid (edző: Gazda József).

A szerdai másik elődöntőt a házigazda FK Székelyudvarhely vívta a Marosvásárhelyi VSK együttesével szemben, a meccset pedig utóbbi nyerte meg 3–1-re. A mai 17 órakor rajtoló döntőben tehát a Temesvári Informatika és a Marosvásárhelyi VSK együttesei mérkőznek meg egymással. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2296
szavazógép
2019-03-06: Sport - :

Döntős a Sepsi-SIC, ismét kikapott a KSE (Női kosárlabda, Román Kupa)

A bajnoki címvédő Sepsi-SIC együttese szerdán késő délután 68–56 (17–13, 16–13, 22–11, 13–19) arányban diadalmaskodott az Aradi ICIM otthonában a női kosárlabda Román Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, és kettős sikerének köszönhetően másodiknak jutott be a sorozat Final Fourjába. Másik háromszéki csapatunk, a Kézdivásárhelyi SE Brassóban vendégszerepelt, ahol az utolsó pillanatig játékban volt a győzelemért, ám végül egy pont különbséggel, azaz 61–60-ra (9–13, 14–15, 18–15, 20–17) kikapott a helyi Olimpiától.
2019-03-07: Sport - :

A címvédőt búcsúztatva jutott tovább az Ajax (Labdarúgás, Bajnokok Ligája)

A legutóbbi három kiírást megnyerő Real Madrid kedden hazai pályán 4–1 arányban kikapott az Ajaxtól a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, ezzel a holland csapat megfordította hátrányát és kiejtette a rekordgyőztest. A Tottenham egy góllal nyert Dortmundban, így kettős győzelemmel jutott a negyeddöntőbe.