Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

AsztaliteniszHáromszéki játékos is indul a világbajnokságon

2019. március 8., péntek, Sport

A sepsiszentgyörgyi Bálint Bernadett is részt vesz az április 21. és 28. között zajló budapesti asztalitenisz-világbajnokságon. Bátorfi Zoltán, a női csapat szövetségi kapitánya a 23 éves háromszéki játékosra is számít, aki három versenyszámban is ütőt ragad majd.

  • Fotó: Magyar Asztalitenisz Szövetség
    Fotó: Magyar Asztalitenisz Szövetség

A magyar országos bajnokságon párosban arany-, egyesben bronzérmet szerző Bálint Bernadett a budapesti világbajnokságon egyesben, női párosban és vegyes párosban is próbára teszi magát. Női párosban Nagyváradi Mercédesz, vegyes párosban pedig Majoros Bence oldalán bizonyíthat. Bátorfi Zoltán elmondta: Bálint Bernadett, Hartbrich Leonie és Fehér Orsolya számára a tapasztalatszerzés a legfőbb cél ezen a világbajnokságon, remélhetően lesz majd közöttük főtáblás is.

„Nagyon boldog vagyok, hogy indulhatok a világbajnokságon. A tavaly októberben járt le a letiltásom, és szerencsésnek tartom magam, hogy az első felnőtt világverseny, amin részt vehetek, Budapesten lesz. Úgy érzem, megdolgoztam azért, hogy a válogatott tagjaként indulhassak, az országos bajnokságon mutatott játékom meggyőzte a szövetségi kapitányt. Szeretném, ha az eddigi legjobb formában lennék, és meg tudnám mutatni, hogy ott a helyem a legjobbak között” – nyilatkozta Bálint Bernadett.

Az induló magyar játékosok: * női egyes: Póta Georgina, Pergel Szandra, Madarász Dóra, Bálint Bernadett, Hartbrich Leonie, Fehér Orsolya * női páros: Póta Georgina–Matilda Ekholm (svéd), Pergel Szandra–Madarász Dóra, Bálint Bernadett–Nagyváradi Mercédesz * férfi egyes: Majoros Bence, Lakatos Tamás, Szudi Ádám, Ecseki Nándor, András Csaba, Juhász Patrik * férfi páros: Ecseki Nándor–Szudi Ádám, Majoros Bence–Lakatos Tamás, Juhász Patrik–András Csaba * vegyes páros: Szudi Ádám–Pergel Szandra, Ecseki Nándor–Madarász Dóra, Majoros Bence–Bálint Bernadett. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 998
szavazógép
2019-03-08: Sport - :

Továbbjutott a United és a Porto (Labdarúgás, Bajnokok Ligája)

A kétgólos hátrányban pályára lépő Manchester United szerdán 3–1-re legyőzte a Paris Saint-Germain csapatát a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így idegenben lőtt több góllal a legjobb nyolc közé jutott.
2019-03-08: Nyílttér - :

Helyük a világban

Lépten-nyomon feltesszük a megkerülhetetlen kérdést, ha gyermekeink holnapjáról, jövőjéről van szó: vajon mi lesz velük, vajon boldogulni fognak szüleik nélkül? Persze, ez így nem mindenkire érvényes, ennek a kérdésnek feltevése nem minden gyerek esetében helyénvaló.