Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

SakkSikeres Sükösd János Emlékverseny

2019. március 9., szombat, Sport

A megyeszékhelyi Szent György Lovag Sakk Klub szervezésében és a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság támogatásával a napokban került sor az ifjúsági sakk Sükösd János Emlékversenyre. A megmérettetésnek a sepsiszentgyörgyi Tanulók Háza adott otthont.

  • Fotó: Pixabay
    Fotó: Pixabay

A végeredmény: * lányok: 1. Alexia Maria Axinia, 2. Ana Maria Popa * fiúk, 11 év alatt: 1. Dragomir Antonio, 2. Bartha-Martina Áron, 3. Benedek Dávid; 11 év fölött: 1. Vajna Nimród, 2. Nikula Milán Márk, 3. Mămăligoi Rolland. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 470
szavazógép
2019-03-09: Sport - :

Itthon játszanak a háromszéki csapatok (Női kosárlabda, Nemzeti Liga)

Mind a Sepsi-SIC, mind a Kézdivásárhelyi SE hazai környezetben játssza hétvégi bajnokiját a női kosárlabda Nemzeti Ligában: a címvédő zöld-fehérek a Piros csoport 12. fordulójában az Aradi ICIM csapatát, míg a céhes városbeli lányok a Sárga csoport 9. körében a Bukaresti Rapid együttesét fogadják.
2019-03-09: Sport - Miska Brigitta:

Sorozatban harmadszor a Kolozsvári CFR ellen (Labdarúgás)

Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának 1. fordulójában a Sepsi OSK ma 20.15-től a kincses városbeli Dr. Constantin Rădulescu Stadionban játszik a címvédő Kolozsvári CFR csapatával. A két csapat a Román Kupa-negyeddöntő és az alapszakaszbeli mérkőzés után sorozatban harmadszor találkozik egymással, összességében pedig hatodszor.