Ittak és verekedtek

2019. március 12., kedd, Közélet

Két verekedés miatt is kivizsgálást indított a rendőrség, mindkettő szombat este, italozás közben történt. Az egyik egy sepsiszentgyörgyi kocsmában, ahol egy 31 éves férfi három másik vendéggel nézeteltérésbe keveredett, és a véleménykülönbségeket tettlegességgel próbálta rendezni.

  • Fotó: NewsBucovina
    Fotó: NewsBucovina

A rendőrök 24 órára őrizetbe vették, most pedig hatósági felügyelet alatt van, bántalmazás és rendháborítás miatt folyik ellene vizsgálat. Ugyancsak szombaton Bodzafordulón is a hatóságoknak kellett közbelépniük, de ezúttal egy magánház udvarán, ahol három férfi között tört ki verekedés. A jelek szerint egy 18 éves fiatalember ugrott neki 23 és 31 éves ismerőseinek, őt is bántalmazással gyanúsítják. A rendőrség azt ajánlja a lakosságnak, hogy mértékkel fogyasszon alkoholt, és ne vitatkozzon ittas személyekkel, mert könnyen erőszakba torkollhat a szópárbaj. Ilyen esetben a beszélgetést el kell halasztani, és olyankor kell megoldást keresni a vitás kérdésekre, amikor minden érintett feje tiszta – írják közleményükben. (demeter)

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 779
szavazógép
2019-03-12: Közélet - :

Biztonsági öveket becsatolni!

A gépjárművek biztonsági öveinek használatát ellenőrzi a héten a rendőrség a közutakon. A kampány hétfőtől vasárnapig tart, nem csupán megyénkben vagy az országban, hanem az Európai Unió összes tagállamában.
2019-03-12: Közélet - :

Halálra gázolták

Egy 36 éves férfit gázoltak halálra vasárnap este Zágonbárkány községben.