Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. március 16., szombat, Elhalálozás

Megrendült szívvel és mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó gyermek, szerető testvér, sógor, nagybácsi, rokon és jó szomszéd, a mikóújfalusi
MAGYARI ATTILA
életének 48. évében hirtelen elhunyt.
Temetése 2019. március 17-én, vasárnap 13 órakor lesz a mikóújfalusi ravatalozóháztól.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4310897

Megemlékezés

Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, hiába próbáltunk. Maradt a bánat a szívünkben, de emléked elkísér egész életünkben. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi BALÁZS LUJZÁRA halálának első évfordulóján.
Pihenése legyen csendes, ­emléke áldott.
Gyászoló családja
4310890


Szívünkben örök szeretettel és kegyelettel emlékezünk édesanyánkra, BODOR ­ETELKÁRA halálának első ­évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
909


Szeretettel emlékezünk a nyolc éve elhunyt BODOR MARGITRA. Emléke szívünkben örökké élni fog. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4310865


Ha emlegettek, köztetek leszek, ne sírjatok, én már nem szenvedek. A fájdalom az, hogy nem lehetek veletek. Búcsúztam volna, de erőm nem engedett, csak a szívem súgta halkan: Isten veletek. Hozzád már csak a temetőbe mehetünk, virágot csak a sírodra vihetünk. Könnycsepp gördül végig arcunkon, mert hiányzol nekünk nagyon. Fájó szívvel emlékezünk
id. BITAI ERNŐRE, akit ma tíz éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4310888


Soha el nem múló szeretettel emlékezünk dolgos kezű, drága jó szüleinkre,
id. BÉNI ROZÁLIÁRA,
aki 17 éve és id. BÉNI JENŐRE, aki négy éve pihen a lisznyói csendes temetőben.
Nyugodjanak békében.
Szerető gyerekeik
és azok családja
4310889

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 573
szavazógép
2019-03-16: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
Szabó Lilla Interetnikus kapcsolatok Felső-Háromszéken című kötetének ünnepi bemutatójára ma 14 órától kerül sor Zabolán a Csángó Néprajzi Múzeumban (Vasút utca 789. szám). Beszédet mond: Lezsák Sándor, a Magyar Parlament alelnöke és Pozsony Ferenc, az MTA külső tagja. Közreműködnek: pusztinai hagyományőrző asszonyok Nyisztor Tinka vezetésével.
 
2019-03-16: Sport - :

Brassóba látogat a listavezető Sepsi-SIC (Női kosárlabda, Nemzeti Liga)

A bajnoki címvédő Sepsi-SIC ma 18 órától a Brassói Olimpia vendége lesz a női kosárlabda Nemzeti Liga Piros csoportjának 13. fordulójában. A pontvadászat középszakaszának utolsó előtti körében a zöld-fehérek az első helyről utaznak a Cenk alatti városba, a házigazdák pedig a harmadik pozícióból várják a meccset.