Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

GastroPan

2019. március 27., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Elsősorban a román és a magyar cégek kapcsolatfelvételét kívánja szolgálni az Aradon holnap kezdődő GastroPan, az év legjelentősebb romániai sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari szakmai kiállítása – mondta az MTI-nek Váradi János, a kiállítás szakmai hátterét biztosító PanGastRo Egyesület elnöke.

  • Forrás: gastropan.ro
    Forrás: gastropan.ro

A háromnapos kiállításon 22 ország 134 beszállítója mutatja be újdonságait. A rendezvény – amelyre a sütőiparban, cukrászatban, fagylalt-, kávé- és csokoládéiparban, közétkeztetésben és vendéglátóiparban dolgozó több mint 20 ezer vállalkozót várnak – négy kiállítói csarnokban, több mint 7200 négyzetméteres területen zajlik.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 299
szavazógép
2019-03-27: Pénz, piac, vállalkozás - Ferencz Csaba:

A turisztikai gála díjazottjai (Idegenforgalom)

A Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület, Kovászna Megye Tanácsa és a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében huszonkét kategóriában nyolcvanöt háromszéki idegenforgalmi szereplőt díjaztak. A kiemelkedő turisztikai tevékenységet kifejtő ágazati szereplőket – az online szavazást is figyelembe véve – egy bírálóbizottság rangsorolta. A továbbiakban a kategóriagyőzteseket ismertetjük.
2019-03-27: Pénz, piac, vállalkozás - :

Munkaerőhiány

Több mint harmincezer betöltetlen munkahelyet regisztrált a foglalkoztatási szakhatóság országos szinten.