Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Megjelent a sárkány

2019. április 5., péntek, Közélet

Ha eddig kételkedtünk a sárkány létezésében, most meggyőződhettünk arról, hogy igenis létezik, pénteken délelőtt ugyanis megjelent a Tulipán utca Trident felőli végében, elsétált a Pinocchio Óvodáig, majd még mielőtt a rendőrség kézre keríthette volna, ismét eltűnt.

  • Fotó: Albert Levente
    Fotó: Albert Levente

Valószínűleg az Oltból merült fel, hogy szüzet raboljon magának L. M. helyett -- akinek eltűnése álhírnek bizonyult --, de amint feltűnt a sárkány, a szemtanúk azonnal értesítették a rendőrséget és a média képviselőit is, így sikerült lencsevégre kapnunk.

Óriási állatról van szó, aki ugyan csak egyfejű, ám rendkívül félelmetes jószág, és annyira gyors, hogy mielőtt a városrendészeti szervek becserkészték volna, el is tűnt a folyó irányában. Az illetékesek azonnal a keresésére indultak, de eddig még nem sikerült megtalálniuk a búvóhelyét. Egyértelmű, hogy egyre bátrabb, ezért fokozott óvatosságra szólítjuk fel a város lakosságát.

A furcsa eseményekkel kapcsolatosan a Cimborák Bábszínház sárkánykérdésekben szakértő vezetősége lapunknak úgy nyilatkozott, hogy hiába keresi a sárkányt a rendőrség, mert a mesebeli hősöket csak mesebeli hősök győzhetik le, így szerintük egy bátor lovagnak kellene kiállnia ellene.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 579
szavazógép
2019-04-05: Világfigyelő - :

Kivizsgálják a rendőri túlkapásokat (Francia zavargások)

A francia kormány adó- és gazdaságpolitikája ellen ötödik hónapja tiltakozó sárga mellényes tüntetők megmozdulásain történt feltételezett rendőri erőszak miatt 209 esetet vizsgál a rendőrség és a csendőrség felügyeleti szerve – közölte tegnap a francia belügyminiszter.
2019-04-06: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

XXX. Kőrösi Csoma Sándor Napok
A mai program Kovásznán: a bukaresti nyugdíjasok szállójában 9.30-tól a tudományos konferencia folytatása; Csomakőrösön 11.45-től fellép a Kovásznai Ifjúsági Fúvószenekar Kertész Barna karnagy vezetésével; 12 órától az ünnepi istentiszteleten igét hirdet Gudor Botond, a Nagyenyedi Református Egyházmegye esperese;