Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Sárkány kerestetik!

2019. április 8., hétfő, Közélet

Az utóbbi napokban futótűzként terjedt el a hír Sepsiszentgyörgyön, hogy egy félelmetes sárkány ólálkodik a város közelében, és időnként megjelenik, hogy szüzet raboljon magának.

A feltételezések szerint a sárkány a rétyi tóból bukkant fel, miután a város vezetősége nem teljesítette április elsejei üzenetében megfogalmazott kérését, melyben ötvenkét szüzet kért a rétyi tó partjára. Mivel a sárkány felbukkanásának többen is szemtanúi voltak már a városban, de ez idáig még nem sikerült kézre keríteni őt a hatóságoknak, hétfő reggel egy fontos felhívás jelent meg Sepsiszentgyörgy közterein (fotó), melyben az illetékesek a lakosság segítségét kérik. Ha valaki észreveszi valahol a fenevadat, illetve bárminemű információval tud szolgálni a hollétével kapcsolatosan, kérik, azonnal hívja a polgármesteri hivatal vagy a helyi sajtóorgánumok telefonszámait, vagy írjon a press@sepsi.ro e-mail-címre. (nbs)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 589
szavazógép
2019-04-08: Sport - :

Jól keresett a Williams (Forma–1)

Nyilvánosságra hozta a tavalyi évre vonatkozó pénzügyi eredményeit a Williams: ami az anyagiakat illeti, a csapat ezen a téren ellentétes utat járt be, mint a versenypályán, hiszen míg ott visszaestek, itt előreléptek.
2019-04-08: Közélet - :

Ismét a tarlótüzek

Hétvégén a megyei katasztrófavédelemnek jócskán akadt dolga a felügyelet nélkül hagyott tarlótüzek miatt. Közlésük szerint hét helyszínre hívták ki tűzoltóikat.