Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Ellenreklám

2019. április 12., péntek, Nyílttér

Bár hivatalosan még nem kezdődött el az európai parlamenti választás kampánya, nem hivatalosan a pártok kampány­plakátjai már rég megjelentek.

A Szociáldemokrata Párt (PSD) például olyan piros-sárga-kék óriásplakátokkal korteskedik, amelyeken a következő (feltehetően nem önkritikának szánt) szöveg olvasható: „HAZAFIAK EURÓPÁBAN. ROMÁNIA TÖBBET ÉRDEMEL!” Az ilyen molinók alá a Victor Ponta alapította Pro Románia párt több helyszínen is kihelyezte a sajátjait a következő (folytatólagos) szöveggel: „ÍGY VAN. TARTS A PRO ROMÁNIÁVAL!” Az USR-PLUS szövetség egyszerre üzen a baloldali pártoknak „ÉS VÁLASSZ EGY BÜNTETŐÜGYESEK ÉS LOPÁSOK NÉLKÜLI ROMÁNIÁT!” Szellemes húzás, de azért mi ne rokonszenvezzünk egyikkel sem, hiszen mindannyian magyarellenesek. És az ellenreklámot sem ők találták fel. Íme egy klasszikus példa: Stan és Pan (Stan Laurel és Oliver Hardy), az amerikai burleszkfilm hőskorának legendás párosa mindig keménykalapban forgatott. Erre alapozva egy keménykalapgyár a következő reklámszövegű molinókat jelentette meg: „Vásároljon X.-féle keménykalapot, Stan és Pan is ilyet visel.” Ezek alá helyeztette ki a konkurens kalapgyártó cég saját molinóit a következő (folytatólagos) szöveggel: „Röhög is rajtuk az egész világ!”

Boros Ernő

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 445
szavazógép
2019-04-12: Nyílttér - :

Az utca hangja

GERGELY ROZÁLIA, Sepsiszentgyörgy. Mozgásomban korlátozott idős emberként is nagyon szeretek kosárlabda-mérkőzésekre járni. Családom segít, hogy eljussak a lelátóra, és egy külön táskában hordom a sportcsarnok ülésére számomra elengedhetetlenül szükséges szivacspárnát.
2019-04-12: Nyílttér - Ferencz Csaba:

Titokban zászlókat égettem (Pamflet)

A rituálé a sufniban történt. Mániás megszállottsággal szereztem be az alapanyagot. A színek és formák kiválasztásánál mindig az újdonság számított, hiszen – aki nem tett ilyent, nem tudhatja – a változatossága miatt a legkülönbözőbb szagok és illatok szabadulnak fel. Nem beszélve a lángnyelvek sokszínűségéről.