Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

A központban is járt a sárkány?

2019. április 14., vasárnap, Közélet

Nagy mennyiségű, beazonosítatlan eredetű, ürülékre hasonlító masszára bukkantak szombat reggel Sepsiszentgyörgy központjában.

A Kós Károly Iskolaközponttal szemben, az út szélén található élénk színű anyag feltehetően a sárkány nyoma. A helyi hatóságok elkerítették a helyet és szakértőket vontak be a gyanús massza kivizsgálásába. Felhívják a lakosság figyelmét, hogy beazonosítás hiányában semmilyen módon ne érintkezzenek az anyaggal. Kérik ugyanakkor azokat, akik látták, esetleg lefényképezték a lényt, amely hátrahagyta a színes halmot, osszák meg másokkal is információikat. (nbs)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 424
szavazógép
2019-04-13: Sport - :

Miskolcon versenyeztek (Műkorcsolya)

Április 5–7. között a miskolci jégcsarnokban rendezték a 14. DVTK-Avas Kupa nemzetközi műkorcsolyaversenyt, ahol közel 250 magyar, szlovák, lengyel, bosnyák, csíkszeredai és háromszéki versenyző tette próbára magát.
2019-04-14: Közélet - :

Tíz nap alatt ezer bírság

Közel ezer bírságot rótt ki a Kovászna megyei rendőrség április első tíz napjában. Az intézmény közleménye szerint 72 ellenőrzést végeztek, 256 esethez szálltak ki, utóbbiak közül 100-at a 112-es sürgősségi hívószámon jelentettek be.