Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Tíz nap alatt ezer bírság

2019. április 14., vasárnap, Közélet

Közel ezer bírságot rótt ki a Kovászna megyei rendőrség április első tíz napjában. Az intézmény közleménye szerint 72 ellenőrzést végeztek, 256 esethez szálltak ki, utóbbiak közül 100-at a 112-es sürgősségi hívószámon jelentettek be.

  • Fotó: Szekeres Atila
    Fotó: Szekeres Atila

A tíz nap alatt egész pontosan 920 bírságot róttak ki 343 ezer lej összértékben. Ez idő alatt 1365 lej értékben foglaltak le gyanús eredetű termékeket. A közlekedésrendészek 44 gépjárművezetői jogosítványt és 26 forgalmi engedélyt függesztettek fel. A rendőrök 20 embert tetten értek különböző bűncselekmények elkövetése közben, hivatalból 23 bűntényért indítottak eljárást. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 424
szavazógép
2019-04-14: Közélet - :

A központban is járt a sárkány?

Nagy mennyiségű, beazonosítatlan eredetű, ürülékre hasonlító masszára bukkantak szombat reggel Sepsiszentgyörgy központjában.
2019-04-14: Sport - Miska Brigitta:

Incze Kriszta ezüstérmes az Európa-bajnokságon (Birkózás)

A sepsiszentgyörgyi Incze Kriszta második lett a 65 kilogrammos súlycsoportban a bukaresti kötött- és szabadfogású felnőtt birkózó Európa-bajnokságon. A háromszéki birkózó minden tudását latba vetve, elszántan küzdött a kontinensviadalon, ahol ambíciójának és felkészültségének köszönhetően közel állt ahhoz, hogy megszerezze a román birkózás történetének első aranyérmét, ám a döntőben azeri ellenfele hátrányból fordítva győzött, így Incze ezüstérmet szerzett. A dobogó harmadik fokára az orosz Marija Kuznyecova és a finn Petra Maarit Olli állhatott fel.