Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Vérdíjat tűztek ki a sárkányra

2019. április 15., hétfő, Közélet

A sárkány eddigi tettei és felbukkanásai annyira kiszámíthatatlanok voltak, hogy a Szent György Napok szervezői veszélyben látják a városnapok szabadtéri programjait, ezért jutalmat ajánlanak fel bármilyen nyomravezetői információért.

  • Legutóbb az Autolivnél járt a sárkány
    Legutóbb az Autolivnél járt a sárkány

A jutalom a szolgáltatott adatok tartalmától és hitelességétől függ. Kérik, hogy aki élve vagy halva beszolgáltatja a sárkányt, bármilyen tájékoztatást tud nyújtani annak esetleges megjelenéséről, megjelenésének valamilyen tárgyi nyomáról, vagy olyan gyanús elemekre lett figyelmes, amelyek kapcsolatba hozhatóak a bestiával, vegye fel a kapcsolatot a Szent György Napok szervezőivel a press@sepsi.ro email címen. Közleményük szerint a szombaton talált ürülékből vett mintát megvizsgálták a szakértők és egybehangzó véleményük szerint sárkányi eredetű salakanyagról van szó, melyet a köztisztasági vállalat szállított el. (nbs)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 296
szavazógép
2019-04-15: Sport - :

Philippe Gilbert nyerte a Paris–Roubaix-t (Kerékpározás)

A belga Philippe Gilbert nyerte meg a kerékpározók egyik klasszikus egynapos viadalát, a 117. Paris–Roubaix versenyt vasárnap.
2019-04-15: Közélet - :

Hetven önkéntes az Őrkőn

Mintegy hetvenen vettek részt a hét végén az őrkői kőbánya környékén szervezett első közösségi takarításon, melyet a GAL Sepsi Egyesület hirdetett meg partnerségben a Máltai Szeretetszolgálattal, az Amenkha Egyesülettel, a megyeszékhely önkormányzatával, a Tega Rt-vel, illetve a Woodview Movement civil kezdeményezéssel.