Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Szerződés autópályára

2019. április 16., kedd, Belföld

Három fontos infrastrukturális beruházási szerződést írtak alá vasárnap Viorica Dăncilă miniszterelnök jelenlétében a Victoria-palotában, amelyikből egyik a Piteşti–Nagyszeben autópálya első, Nagyszeben és Boiţa közötti szakasza, kettő pedig Bukarestre vonatkozik.

  • Răzvan Cuc. Fotó: Economica
    Răzvan Cuc. Fotó: Economica

Az aláírási szertartáson Răzvan Cuc közlekedési miniszter azt mondta, „már első miniszteri mandátumom idején megértettem, hogy a Kárpátok áttörése a romániai gazdasági fejlődés prioritásai közé tartozik. (...) A szerződés áfa nélküli értéke 612 millió lej, amely 129 millió eurónak felel meg, a szerződés kivitelezési időtartama 48 hónap, ebből 12 hónapot a tervezésre és 36 hónapot az építésre szánnak.” A miniszter ismét megerősítette: semmilyen kifogással nem fogadnak el bármilyen késést.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 299
szavazógép
2019-04-16: Belföld - :

Hírsaláta

TÁJÉKOZOTTSÁG VAGY POLITIKA? A Securitate fiatal ágának nevezte vasárnap Temesváron Călin Popescu-Tăriceanu a Mentsétek meg Romániát Szövetséget (MRSZ), miután arról tájékoztatták, hogy egy csuklóin bilincset viselő személy lemondását követeli a felsőház elnöki tisztségéből.
2019-04-16: Belföld - :

Később tárgyalják

Május 6-ára halasztotta a szenátus a Tudorel Toader igaz­ságügyi és az Eugen Teodorovici pénzügyminiszter ellen benyújtott egyszerű indítvány vitáját.