Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Ittas gépkocsivezetők

2019. április 16., kedd, Közélet

Több ittas gépkocsivezetőt kaptak el a háromszéki rendőrök az elmúlt hétvégén. Vasárnap Kovásznán fújattak meg egy 21 éves vezetőt, akinek leheletében 0,18 mg/l szesztartalmat mértek. Az érték mindössze szabálysértésnek megfelelő, ám a fiatalembert kábítószer-fogyasztás miatt is tesztelték, s az eredmény pozitív volt.

Vérvételre kórházba kísérték, jogosítványát felfüggesztették, és nevére bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. Szintén Kovásznán elkaptak egy 51 éves férfit, amint szombaton este ittasan vezetett. Leheletében 1,19 mg/l alkoholtartalmat mértek. Ugyancsak szombat este Kézdivásárhely közelében is azonosítottak egy ittas vezetőt. Ő úgy bukott le, hogy nem adva meg az elsőbbséget, egy mellékútról kihajtott a főútra, és egy szabályosan közlekedő autóval ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a vétkes sofőr leheletében 0,47 mg/l szesztartalmat mértek. Péntekről szombatra virradó éjjel Sepsiszentgyörgyön egy 26 éves fiatalember leheletében 0,67 mg/l értéket mutatott ki a szonda. Pénteken este szintén a megyeszékhelyen egy 27 éves fiatalember esetében 0,56 mg/l értéket mértek. Az ittas vezetők nevére bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 424
szavazógép
2019-04-16: Közélet - :

Balesetek, ellenőrzések

Egy 45 éves férfi elaludt a volánnál, autójával áthajtott a szemből jövő sávokon, és az út túloldalán megütött egy parkoló kocsit, valamint két fát tegnap Sepsiszentgyörgyön a Paiuş David úton.
2019-04-16: Közélet - :

Családon belüli erőszak

Egy napon belül két távoltartási rendeletet állítottak ki a sepsiszentgyörgyi rendőrök.