Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Balesetek, ellenőrzések

2019. április 16., kedd, Közélet

Egy 45 éves férfi elaludt a volánnál, autójával áthajtott a szemből jövő sávokon, és az út túloldalán megütött egy parkoló kocsit, valamint két fát tegnap Sepsiszentgyörgyön a Paiuş David úton.

A gépkocsivezetőt feszítővágóval szabadították ki az autóból a katasztrófavédelmi felügyelőség munkatársai. Egy másik baleset szombaton történt a 12-es országúton Sepsibükszád közelében. Egy 72 éves férfi elvesztette uralmát az általa vezetett furgon fölött, és a gépkocsi egy kerítésben kötött ki. A vezető könnyebb sérüléseket szenvedett, és a megyei kórház sürgősségi osztályára szállították. Leheletében 0,40 mg/l szesztartalmat mutattak ki, és vért vettek a pontos alkoholtartalom megállapítására. Ittas vezetésért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak nevére.

* A Kovászna megyei közlekedésrendészet munkatársai 225 szabálysértést észleltek az elmúlt hétvégén. A kihágások nagy részét a sebességkorlát túllépése tette ki: 135 ilyen esetet jegyzőkönyveztek. Ugyanakkor húsz vezetői jogosítványt és négy forgalmi engedélyt felfüggesztettek. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 424
szavazógép
2019-04-16: Közélet - Iochom István:

Jutalomkirándulás a kantai diákoknak

Háromnapos magyarországi jutalomkirándulásban részesül a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Elméleti Líceum Örökségünk őrei – Fogadj örökbe egy műemléket országos örökségvédelmi versenyen részt vevő csapata.
2019-04-16: Közélet - :

Ittas gépkocsivezetők

Több ittas gépkocsivezetőt kaptak el a háromszéki rendőrök az elmúlt hétvégén. Vasárnap Kovásznán fújattak meg egy 21 éves vezetőt, akinek leheletében 0,18 mg/l szesztartalmat mértek. Az érték mindössze szabálysértésnek megfelelő, ám a fiatalembert kábítószer-fogyasztás miatt is tesztelték, s az eredmény pozitív volt.