Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Baki a Trónok harcában

2019. május 8., szerda, Magazin

Poénnal válaszolt az HBO a Trónok harca legutóbbi epizódjában elkövetett hatalmas bakira, amelyre sasszemű nézők hívták fel a figyelmet: hétfőre a középkort idéző díszletben felejtett modern kávéspohár képével telt meg az internet.

  • Fotó: Twitter / @NehalMahran
    Fotó: Twitter / @NehalMahran

Hétfői közleményében a tartalomszolgáltató azt írta: „A latte véletlenül jelent meg a vasárnap esti epizódban. Daenerys gyógynövényteát rendelt.” A most futó nyolcadik, befejező évad The Last of the Starks című epizódjában mind­össze két másodpercre tűnt fel a Daenerys előtti asztalon egy elvitelre rendelt kávéspohár. Mérete és formája alapján a rajongók azt is tudni vélték, hogy az egyik legnépszerűbb amerikai gyorsétteremlánc termékéről van szó, így a #Starkbucks hashtag hirtelen elszaporodott a közösségi oldalakon.

A Trónok harca art directora, Hauke Richter a Varietynek azt mondta, sokszor előfordul, hogy különböző tárgyakat véletlenül a díszletben felejtenek, és ezek bekerülnek a végső verzióba, de ekkora tévedés eddig még nem történt. A közösségi oldalakon többen kétségbe vonták, hogy egy ekkora produkció esetében valóban előfordulhat, hogy véletlenül ott marad egy oda nem illő tárgy a díszletben, és arra gyanakodtak, hogy szándékos bakiról, valószínűleg Starbucks-reklámról lehet szó. A gyorsétteremlánc nem reagált a felvetésre, Twitter-oldalán viszont épp Dragon Drink nevű új termékét népszerűsítette, a Trónok harca díszletei közt „felejtett” kávéspohárra reflektálva. „Meglepő, hogy nem Dragon Drinket rendelt” – írták Daenerysre utalva.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 582
szavazógép
2019-05-08: Magazin - :

„Székelybacilus” a Szent Anna-tóban

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE) és az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) mikrobiológusai a Szent Anna-krátertóból a tudományra nézve új baktériumnemzetséget izoláltak és írtak le Siculibacillus lacustris néven, meghatározva annak teljes génállományát – írja sajtóközleményében a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem.
2019-05-08: Magazin - :

Csak Olaszország mutatja be Woody Allen új filmjét

Miután a gyártó Amazon kihátrált a Woody Allennel kötött, négy filmre szóló szerződése mögül és elsüllyesztette a rendező új filmjét, egy ország mégis megszerezte a forgalmazási jogokat: Olaszországban októberben bemutatják az A Rainy Day in New Yorkot. Az olasz premier miatt a szakma azon spekulál, vajon azt jelenti-e ez, hogy a Velencei Filmfesztiválra is meghívják a filmet.