Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Csak Olaszország mutatja be Woody Allen új filmjét

2019. május 8., szerda, Magazin

Miután a gyártó Amazon kihátrált a Woody Allennel kötött, négy filmre szóló szerződése mögül és elsüllyesztette a rendező új filmjét, egy ország mégis megszerezte a forgalmazási jogokat: Olaszországban októberben bemutatják az A Rainy Day in New Yorkot. Az olasz premier miatt a szakma azon spekulál, vajon azt jelenti-e ez, hogy a Velencei Filmfesztiválra is meghívják a filmet.

  • Selena Gomez  és Woody Allen a film forgatásán
    Selena Gomez és Woody Allen a film forgatásán

A Variety egyúttal úgy tudja: más európai országokkal is megállapodások születtek a film forgalmazásáról, bár ezekről egyelőre nem tudni semmi biztosat. Korábban az Amazon kijelentette: noha 25 millió dollárjuk ment rá a Timothee Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez és Jude Law főszereplésével készült filmre, semmiféle bemutatódátumot nem terveznek. Woody Allen ezért 19 milliárd forintnyi dollárra próbálja perelni a céget.

A filmnek még a sztorijáról sem lehet tudni lényegében semmit, azon túl, hogy két, egy romantikus hétvégére New Yorkba érkező fiatalról szól, és egy idős férfiról (Jude Law), akinek viszonya van vagy volt egy fiatal lánnyal (a forgatás idején 19 éves Elle Fanninggel). A film már 2018 óta készen van. 2019 egyébként több mint negyven éve az első esztendő, hogy Allen nem jön elő új filmmel.

A filmet a #MeToo-botrány után ásták el: akkor a sztárok hirtelen kikérték maguknak azt a vádat, amely már 2014 óta ismert és nyilvános volt, de korábban valahogy senkit sem zavart. 2014-ben lett ugyanis hír, hogy Ronan és Mia Farrow azzal vádolta Woody Allent, hogy hétéves korában, 1992-ben megerőszakolta Dylan Farrow-t, fogadott lányát. Az ügyet a bíróság megvizsgálta, és semmilyen bizonyítékot nem találtak Allen bűnösségére, felmerült viszont, hogy a vádakat a férfitől elvált Mia Farrow tanította be a vádlóknak, ezt állítja Moses Farrow, Dylan testvére is.

Ennek ellenére az elmúlt évben többen felszólaltak Allen ellen, Timothée Chalamet és Selena Gomez is azt nyilatkozta, megbánta, hogy elvállalta a filmet, és felajánlotta gázsiját a szexuális zaklatások ellen küzdő, a #MeToo folytatásaként létrejött TimesUp ala­pítványa számára.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 582
szavazógép
2019-05-08: Magazin - :

Baki a Trónok harcában

Poénnal válaszolt az HBO a Trónok harca legutóbbi epizódjában elkövetett hatalmas bakira, amelyre sasszemű nézők hívták fel a figyelmet: hétfőre a középkort idéző díszletben felejtett modern kávéspohár képével telt meg az internet.
2019-05-08: Nyílttér - :

Miért zaklatnak minket?

Az élet csupa kérdés és felelet – mondja egy francia filozófus. Már az is kérdés, hogy miért születtünk, de erre a felelet vitathatatlanul a bibliai írásokban van megadva. Isten az embert (férfiút és nőt, Ádámot és Évát) azért teremtette, hogy azok sokasodva lakják be a földet.