Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. május 11., szombat, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a kézdivásárhelyi
születésű
FEHÉR CSABA
életének 78. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2019. május 11-én, szombaton 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a kézdivásárhelyi új református ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
1079

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a baróti
id. KESERŰ SÁNDOR
életének 86., özvegységének 2. évében 2019. május 9-én elhunyt.
Temetése 2019. május 12-én, vasárnap 15 órakor lesz a baróti ravatalozóháztól a római katolikus egyház szertartása szerint.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
20253


Fájdalommal tudatjuk, hogy az esztelneki születésű
ILLYÉS VERONIKA
(szül. SZÁSZ)
egykori baróti tanítónő
életének 62. évében hosszú szenvedés után 2019. május 9-én az Egyesült Államokban elhunyt.
A gyászoló család
4225/b


Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, anyós, anyatárs, sógorasszony, nagynéni, rokon, jó szomszéd, a bodoki születésű málnási
özv. SIMON GYÖRGYNÉ
NAGY SAROLTA
életének 85. évében 2019. május 9-én csendesen
elhunyt.


Temetése május 11-én, szombaton 13 órakor lesz a málnási ravatalozóháztól.
Emléke szívünkben örökké él.
A gyászoló család
4311787


Részvét
A Barabás Miklós Céh háromszéki és barcasági képzőművészei őszinte részvétüket fejezik ki a gyászoló rokonságnak KÖLLŐ MARGIT ­képzőművész elhunytakor.
4311786


A Sepsiszentgyörgyi Képzőművészek Szövetségének tagjai őszinte részvétüket és együttérzésüket fejezik ki a gyászoló hozzátartozóknak KÖLLŐ MARGIT művész­társuk elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Emlékét megőrizzük.
4311802


Megemlékezés
A Székely Mikó Kollégium 1974-ben végzett XII. A osztálya kegyelettel emlékezik elhunyt osztályfőnökére, ­ANTAL MIKLÓS tanár úrra, valamint osztálytársaira, BORBÁTH TIBORRA, ­KELEMEN TIBORRA és ­KOVÁCS ISTVÁNRA.
Emléküket örökre ­megőrizzük.
1077


A neved a szél simítja egy táblán, az örök kék ég alatt az örök magány. De mégis bennünk élsz tovább, mert az emlék erősebb, mint a halál. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi MÁTYÁS ISTVÁNRA halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4311730


Az élet múlik, de az emlékek élnek, s amíg csak élünk, őrizzük őket. Fájó szívvel emlékezünk az uzoni
PETŐ ANGELÁRA, aki hat hete távozott közülünk, és PETŐ KÁROLYRA halálának tizedik évfordulóján.
Szeretteik
4311734


„Nyugszik a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. De te számunkra sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Emlékét szívünkben örökre megőrizve, kegyelettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi születésű
RÁDULY IBOLYÁRA
(szül. DÁVID), aki hat hónapja távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, Ferenc és lánya, Zsuzsa
4311762


Életed úgy múlt el, mint egy pillanat, az emléked szívünkben örökre megmarad. Szerető szíved pihen a föld alatt, minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi FÜLÖP JÓZSEFRE halálának hatodik hetében.
Gyászoló élettársa és két gyereke
4311800


Kegyelettel és fájó szívvel emlékezünk a kovásznai születésű sepsiszentgyörgyi ­KANABÉ LAJOSRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Családja
4311777


Kegyelettel emlékezünk a kökösi NAGY JÁNOSRA halálának 21. évfordulóján.
Szerettei
4311789


Ne fájjon nektek, hogy már nem vagyok, hisz napként az égen nektek ragyogok. Másképpen lenne minden, hogyha velünk lennél, ha szólnál hozzánk, ha ránk nevetnél. Elvitted a derűt, a meleget, csak egy halvány fénysugarat hagytál, az emléked szívünkben. Távozásod nagy űrt hagyott. Nem haltál meg, itt vagy velünk napról napra, emlegetünk téged. Szerető szíved pihen a föld alatt, minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat. Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk
ifj. FÜLÖP JÓZSEFRE halálának hatodik hetében.
Szerettei, akik egy életre megőrzik emlékét
4311795


Fájó szívvel emlékezünk a drága gyermekre, testvérre, rokonra, ismerősre,
ifj. RÁDULY GYÖRGYRE halálának első évfordulóján. Szívünkben a helyedet nem pótolja semmi, őrizzük emléked, nem fogjuk feledni. Visszahoz egy régi perc, megidéz egy fénykép, míg e földön élünk, sosem lesz ez másképp.
Bánatos édesapja és testvérei
4311801

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 612
szavazógép
2019-05-11: Belföld - :

Hírsaláta

BEIGAZOLÓDHAT BĂSESCU SZEKUSMÚLTJA. Traian Băsescu volt államfő esetleges besúgói tevékenységét eddig ötször vizsgálta meg a Securitate Irattárát Vizsgáló Országos Tanács (CNSAS), de egyszer sem sikerült rábizonyítani, hogy együttműködött a hírhedt titkosrendőrséggel.
2019-04-26: Élő múlt - Kisgyörgy Zoltán:

A tudós árkosi Gelei család (Nemzedékről nemzedékre 9.)

A családtörténet forrásai a háromszéki egyházi anyakönyvek, amelyek beindításáról alig a XVIII. század derekától beszélhetünk. A korábbi századokban élő családokról csak az oklevéltárakban lelhetünk adatokra. Így van ez az Árkosi Gelei család esetében is, amely a régmúltban sokkal népesebb volt, napjainkban lélekszámuk megcsappant.