Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kosárlabda, utánpótlásHetedik a Sepsi ISK

2019. május 13., hétfő, Sport

Szombaton és vasárnap a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen Elméleti Líceum Bogdán Antal Sportterme adott otthont az U16-os lány kosárlabda-bajnokság B-döntőjének, azaz a 7–9. helyért kiírt tornának. Az eseményt a házigazda Sepsi ISK csapata nyerte meg, így a sepsiszentgyörgyi lányok a hetedik helyen zárták a korosztályos pontvadászatot.

A háromcsapatos viadalon a megyeszékhelyi Sepsi ISK, a Kolozsvári Napoca Baschet és a Konstancai Phoenix alakulata küzdött a tornagyőzelemért, s a papírforma szerint a szentgyörgyi lányok nyerték meg a diadalt. A Bordás Noémi Ágota által irányított csapat szombati meccsén 62–45 arányban nyert a Phoenix ellen (a csapat: Enyedi 2, Pánczél 2, Páll 3/3, Csiszér 5/3, Bocz 7/3, Ioachim 10, Tarczi 6, Beder 2, Daragics 11, Nagy 12, Apor 2, Kovács), míg vasárnap egy kiélezett csatát hozó mérkőzésen mind­össze kétpontos különbséggel, azaz 64–62-vel bizonyult jobbnak a kincses városbeli gárdával szemben (a csapat: Pánczél 1, Enyedi 2, Csiszér 4, Bocz 8, Ioachim 25/15, Traczi 2, Beder 2, Daragics 10, Nagy 10/3, Páll, Kovács, Apor). A torna szombati nyitó találkozóján a Kolozsvári Napoca Baschet 78–41-re diadalmaskodott a Konstancai Phoenix csapatával szemben.

– Nagyon büszke vagyok a lányokra, mivel mindkét napon nagyon jól harcoltak és figyeltek egymásra. A vasárnapi győzelmet legfőképp az agresszív védekezésünknek köszönhetjük, és annak, hogy a meccs utolsó pillanatáig küzdöttünk. Úgy gondolom, egy kemény szezon megfelelő zárója volt ez a két mérkőzés. A lányok nagyon sok munkát fektettek az edzésbe, az edzőtáborokba, a kiszállásokba, és ezért is szívből örülök, hogy pozitívan zárhatjuk az U16-os bajnokságot – nyilatkozta érdeklődésünkre Bordás Noémi Ágota.

A szentgyörgyi viadal végeredménye: 1. (összetettbeli 7. hely) Sepsi ISK, 2. Kolozsvári Napoca Baschet, 3. Konstancai Phoenix.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 611
szavazógép
2019-05-13: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Megrendült szívvel tudatjuk, hogy
özv. BÉLA SÁNDORNÉ
LÁSZLÓ VERONKA
80 éves korában 2019. május 11-én visszaadta lelkét Teremtőjének.
Temetése május 14-én 14 órakor lesz a vártemplomi református temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
1081
2019-05-13: Sport - :

A Sepsi-SIC is hetedik lett (Kosárlabda)

A házigazda Sepsi-SIC együttese a hetedik helyen fejezte be az U13-as lány kosárlabda-bajnokság nyolcas döntőjét, amelynek szerdától vasárnapig a megyeszékelyi Sepsi Aréna adott otthont. A döntőtornát a Bukaresti Dan Dacian csapata nyerte, miután a fináléban 69–33 arányban páholta el a Bukaresti Olimpia gárdáját.