Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

KosárlabdaA Sepsi-SIC is hetedik lett

2019. május 13., hétfő, Sport

A házigazda Sepsi-SIC együttese a hetedik helyen fejezte be az U13-as lány kosárlabda-bajnokság nyolcas döntőjét, amelynek szerdától vasárnapig a megyeszékelyi Sepsi Aréna adott otthont. A döntőtornát a Bukaresti Dan Dacian csapata nyerte, miután a fináléban 69–33 arányban páholta el a Bukaresti Olimpia gárdáját.

  • Fotó: Miska Brigitta
    Fotó: Miska Brigitta

A sepsiszentgyörgyi együttes a kettes csoportban kezdte a bajnoki címért folytatott küzdelmet, s első meccsükön 52–34-re veszítettek a Dan Dacian csapata ellen, majd 60–52-re kikaptak a Nagyváradi Rookies gárdájától, és a harmadik találkozójukon 57–30 arányban maradtak alul az Olimpiával szemben. Csoportharmadikként az 5–8. pozícióért játszottak tovább: a helyosztók első találkozóját a Bukaresti Slam BC alakulatával játszották, és tízpontos, azaz 48–38-as vereséget könyveltek el. A hetedik helyért a Bukaresti Champions csapatával kellett megmérkőzniük,  és fölényes játékkal 51–21-re győztek. A bajnokcsapat, a Bukaresti Dan Dacian két győzelemmel és egy vereséggel zárta a csoportkört, a kieséses szakaszban előbb a Ploiești-i MSC-t (55–44), majd a Bukaresti Olimpiát verte magabiztos játékkal (69–33).

A torna végeredménye: 1. Bukaresti Dan Dacian, 2. Bukaresti Olimpia, 3. Ploiești-i MSC, 4. Gyulafehérvári Sportprogramos Líceum, 5. Nagyváradi Rookies, 6. Bukaresti Slam BC, 7. Sepsi-SIC, 8. Bukaresti Champions. (tibodi)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 611
szavazógép
2019-05-13: Sport - :

Hetedik a Sepsi ISK (Kosárlabda, utánpótlás)

Szombaton és vasárnap a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen Elméleti Líceum Bogdán Antal Sportterme adott otthont az U16-os lány kosárlabda-bajnokság B-döntőjének, azaz a 7–9. helyért kiírt tornának. Az eseményt a házigazda Sepsi ISK csapata nyerte meg, így a sepsiszentgyörgyi lányok a hetedik helyen zárták a korosztályos pontvadászatot.
2019-05-13: Sport - :

Szentgyörgyi atléták sikere Marosvásárhelyen (Atlétika)

A sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör Háromszék nevet viselő csapatának sikerével ért véget vasárnap a Marosvásárhelyen megtartott Mureş Half Marathon. A viadalon két egyéni számában, a 10 és a 25 km-es távon összesen hatszázan álltak rajhoz, váltóban pedig 44 staféta tette próbára magát.