Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

A sport a magyar identitás része

2019. május 14., kedd, Világfigyelő

Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter szerint a sport a magyar identitás részévé vált, s bármerre is jár a világon, magyar sportolókról mindenhol hall történeteket.

  • Forrás: hirado.hu
    Forrás: hirado.hu

A miniszter erről a magyar sport napja alkalmából tegnap tartott ünnepségen beszélt, amelyen díjakat, elismerő okleveleket és a Magyar Sportcsillagok ösztöndíjakat is átadta Szabó Tünde sportért felelős államtitkárral közösen. „A sport a legnemesebb emberi jellemvonások kialakulását segíti, az ép testben ép lélek kitétel pedig fordítva is igaz, s amikor a magyar sport napját ünnepeljük, akkor ezek a legfontosabb gondolatok, mert az egész nemzet számára ezt jelenti a sport” – mondta Kásler Miklós. Szabó Tünde kiemelte, hogy a magyar kormány 2010 óta stratégiai ágazatként kezeli a sportot, ez pedig rendkívüli támogatást jelent a verseny- és szabadidősportnak egyformán.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 611
szavazógép
2019-05-14: Világfigyelő - :

Salvini: belpolitikai népszavazás

Belpolitikai népszavazásnak nevezte Matteo Salvini, az olasz kormánypárt, a Liga vezetője az európai parlamenti választást, hangsúlyozva, hogy az olaszoknak élet és halál, múlt és jövő, a szabad Európa és egy iszlamista állam között kell választaniuk május 26-án.
2019-05-14: Világfigyelő - :

Lezárják a Keleti pályaudvart

Zárva tart tegnaptól jövő vasárnapig, május 26-ig a Keleti pályaudvar karbantartás miatt.