Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

ÚszásBukaresti vendégszereplés

2019. május 15., szerda, Sport

A sepsiszentgyörgyi Ciprian SK színeiben Maria Raluca Artene is képviseltette magát az elmúlt hét végén a Bukaresti Dinamo szervezésében megtartott Tole Grințescu Emlékversenyen. A megyeszékhelyi úszó egy A- és egy B-döntőbeli szerepléssel zárta a viadalt.

  • Artene Maria-Raluca
    Artene Maria-Raluca

A 16 esztendős Maria Raluca Artene bejutott az 50 méteres hátúszás fináléjába, amit 31.74 másodperces időeredménnyel az ifjúsági korosztályban a hatodik, míg a felnőttek nyílt versenyében a nyolcadik helyen zárt (selejtezőbeli ideje: 31.96 mp). Sportolónk versenybe szállt 100 méter háton is, ahol a B-döntőben 1:09.92 perces teljesítménnyel a tizenharmadik pozícióban végzett (selejtezőbeli ideje: 1:09.00 perc). A fővárosi megmérettetésen nyolc országból (Románia, Litvánia, Szlovákia, Grúzia, Moldova, Portugália, Ausztria, Nagy-Britannia), 64 klub színeiben összesen 361 úszó ugrott medencébe. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 612
szavazógép
2019-05-15: Sport - :

A háromszéki versenyzőnek a nyolcaddöntő jelentette a végállomást (Asztalitenisz)

Zsúfolt időszakot tudhat maga mögött Bálint Bernadett, aki a budapesti világbajnokság után két ITTF Challenge-versenyen is ütőt ragadott. A sepsiszentgyörgyi asztaliteniszező május 1. és 5. között Belgrádban, május 8. és 12. között a szlovéniai Otočecben tette próbára magát egyesben és párosban.
2019-05-15: Sport - :

Elvették a győzelmet az olasz bajnoktól (Kerékpározás, Giro d’Italia)

Fernando Gaviria győzött a Giro d’Italia országúti kerékpáros körverseny harmadik szakaszán hétfőn, míg összetettben továbbra is a szlovén Primož Roglič áll az élen.