Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Letartóztatták a kiskorú tolvajt

2019. május 15., szerda, Közélet

Több tolvajt azonosítottak a sepsiszentgyörgyi rendőrség munkatársai, közülük egy 16 éves fiút 24 órára őrizetbe vettek.

Két kiskorú, a már említett 16 éves és egy 13 éves fiú e hónap elején többször elemelt különböző pénzösszegeket egy városi bevásárlóközpont egyik üzletének pénztárgépéből. A kár összértéke 11 200 lej, amelyet a két srác teljes egészében elköltött. Az elkövetőket többrendbeli minősített lopásért vizsgálják, a nagyobbikat őrizetbe vették, bíróság elé állították, és az elrendelte 30 napos előzetes letartóztatását. Egy sepsiszentgyörgyi szálló munkatársa múlt vasárnapról hétfőre virradó éjjel a bevételből származó pénzből eltulajdonított több mint 10 000 lejt. Az összeget megtalálták nála, a 22 éves fiatalember nevére lopásért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. Lopási kísérletért vizsgálnak egy 50 éves megyeszékhelyi férfit, akit április végén tetten értek egy ház tulajdonosai. Sem a kaput, sem az épület ajtaját nem zárták kulcsra, így a férfi besurrant, és értéktárgyak után kezdett kutakodni, amikor rajtakapták. A gazdák hívták a rendőrséget. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 611
szavazógép
2019-05-15: Jegyzet - Farcádi Botond:

Órákat késett a vonat, napokat késett a magyarázat (Tollraforgó)

Rendkívül kényelmetlen helyzetbe kerültek azok az utasok, akik múlt szerdán a Corona nemzetközi vonattal utaztak, a szerelvény ugyanis több mint hat órát vesztegelt Sepsiszentgyörgy és Tusnádfürdő között, miközben az utasoknak jóformán semmilyen magyarázattal nem szolgáltak az állami vasúti társaság alkalmazottjai.
2019-05-15: Közélet - :

Ellenőrzik a szállítókat

Az európai közlekedésrendészeti szervek hálózata (TISPOL) felívására az Európai Unió tagállamaiban ezen a héten fokozottan figyelik a személy- és áruszállító gépjárműveket.