Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Magyar Gárda helyett Nemzeti Légió

2019. május 15., szerda, Világfigyelő

Nemzeti Légió elnevezéssel honvédelmi, hagyományőrző szervezetet hozott létre a Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be Toroczkai László, a párt elnöke tegnap.

A Nemzeti Légió nem a korábban az MSZP és a Fidesz által aljas módon betiltott és a Jobbik által elárult Magyar Gárda jogutódja, de eszmeiségének és szellemiségének örököse – fogalmazott. A szervezet alapvető missziója a honvédelmi alapismeretek oktatása, a katonai hagyományok ápolása, illetve katasztrófahelyzetekben, például árvíz idején az élet- és vagyonvédelem. A szervezet vezetője Födelmesi László, a Francia Idegenlégió volt katonája lesz, stratégiai szövetségesük a Betyársereg.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 611
szavazógép
2019-05-15: Világfigyelő - :

Új dimenzióban a magyar–amerikai kapcsolatok

Donald Trump amerikai elnök és Orbán Viktor miniszterelnök találkozójának ténye bizonyíték arra, hogy Magyarország és az Egyesült Államok kapcsolata új dimenzióba lépett, új fejezethez érkezett – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tegnap New Yorkban az előző nap a washingtoni Fehér Házban tartott találkozóról a közmédiának nyilatkozva.
2019-05-15: Világfigyelő - :

Szélsőséges ukránok járőröznek

Irányítótörzset hoz létre és utcai járőrözést indít Munkácson a kijevi központú C14 (Szics) szélsőséges ukrán nacionalista szervezet „Ukrajna állami szuverenitásának védelme és a szakadár megnyilvánulások megelőzése érdekében” – adták hírül kárpátaljai ukrán hírportálok.