Elhalálozás

2019. május 22., szerda, Elhalálozás

Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik SZÁNTAI JÁNOS LÁSZLÓNÉ KÓSA ANNA
MAGDOLNA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet a gyergyói Szent Erzsébet Öregotthon ápolóinak.
A gyászoló család
4311973

Megemlékezés
Elmentél tőlünk egy májusi napon, azóta tiéd a csend, a nyugalom. Szívünkben helyedet nem pótolja semmi, míg a földön élünk, nem tudunk feledni. Kegyelettel emlékezünk a kézdivásárhelyi születésű sepsiszentgyörgyi DÉNES ÁRPÁDRA, akit kilenc éve kísértünk utolsó útjára. Emléke szívünkben örökké élni fog.
Bánatos családja
4235/b


Megállt a drága szív, mely élni vágyott, pihen az áldott kéz, mely dolgozni imádott. Nélküled üres és szomorú a házunk, nem hiszem el, hogy téged már nem látunk. Nem vársz már minket ragyogó szemeddel, nem örülsz nekünk szerető szíveddel. Fájó szívvel emlékezünk az angyalosi BOTOS PIROSKÁRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető családja
4311956


Az idő nem hoz gyógyulást, marad az emlék és a néma gyász. Hozzád már csak a temetőbe mehetünk, virágot a sírodra vihetünk. Könnycsepp gördül le arcunkon, mert hiányzol nekünk nagyon. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi RÉTYI
FERENCRE halálának nyolcadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4311940


Az idő múlása nem enyhíti fájdalmunkat. Kegyelettel emlékezünk májusban elhunyt családtagjainkra: SALA ERNŐRE halálának 10., ZELCH KÁROLYNÉRA (Irmuska) halálának 23., ZELCH KÁROLYRA (Kicsid úr – Pici bácsi) halálának 35. évfordulóján. Nyugalmuk legyen csendes, emlékük áldott.
Szeretteik
4311978


Az emlékezéshez nem emlék, hanem szeretet kell, s akit szeretünk, azt nem felejtjük el. Kegyelettel és tisztelettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi CSILLAG TIBORRA halálának hetedik évfordulóján. Nyugodjék békében.
Szerettei
4311813


Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi IMREH GYULÁRA, akinek szíve ma két éve szűnt meg dobogni. Áldott legyen a hely, ahol örök álmát alussza. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4311971

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 781
szavazógép
2019-05-21: Közélet - Bokor Gábor:

Pályázhatnak a gazdák (Magyar támogatás)

Kiírták a gazdák által oly nagyon várt, a köznyelvben „15 ezer eurós magyar támogatás”-ként rögzült pályázatot. A kiírás értelmében a vissza nem térítendő támogatást csak Hargita, Kovászna és Maros megye területén bejegyzett állandó lakcímmel rendelkező magánszemély, egyéni vállalkozó vagy ezen megyékhez tartozó települések egyikének területén bejegyzett székhellyel rendelkező jogi személy lehet (kizárólag azon jogi személyek, amelyek üzletszerű gazdasági tevékenységet folytatnak). A kiírás szerint a pályázatot finanszírozó magyar állam 131 millió lejes lehívható keretet biztosít.
2019-05-22: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Ballagási ünnepségek Háromszéken
KICSENGETÉSEK. Kézdivásárhelyen május 24-én, pénteken 10 órától a Gábor Áron Szakközépiskolában, 11 órától a Bod Péter Tanítóképzőben és a Református Kollégiumban; Sepsiszentgyörgyön május 25-én, szombaton 9 órától a Székely Mikó Kollégiumban, 10 órától a Berde Áron Közgazdasági és Közigazgatási Szakközépiskolában, a Puskás Tivadar Szakközépiskolában és a Mihai Viteazul Kollégiumban, Kovásznán 10 órától a Kőrösi Csoma Sándor Líceumban tartanak ballagási ünnepséget.