Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Folyóba csúszott az autó

2019. május 26., vasárnap, Közélet

Személygépkocsit mentettek szombat reggel a háromszéki tűzoltók, miután egy jármű a Feketeügy medrébe csúszott Uzon községben.

  • Fotó: Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség
    Fotó: Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség

A megyei katasztrófavédelmi felügyelőség műszaki mentőcsapatát és búvárait is a helyszínre küldte, a szakemberek kiérkezéséig azonban autó vezetőjének sikerült partra jutnia. Tolvaj Marius szóvivő szerint a rohammentősök ellátták, de kórházba szállítását visszautasította. Autóját a szakembereknek sikerült rögzíteni, majd kihúzták a folyóból.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 186
szavazógép
2019-05-25: Közélet - :

Június végén tartják a Székely Vágtát

A korábbi évektől eltérően idén korábban, június 28–30. között népesül be ismét ló-lovas párosokkal az Óriáspince-tető. Az idei Székely Vágta újdonságait ismertető Sztakics Éva, Sepsiszentgyörgy alpolgármestere elmondta, ezúttal nem szerveznek középfutamokat, így minden előfutam győztese indulhat a döntőn.
2019-05-26: Közélet - :

Háromszéken kisebb, országosan nagy a részvétel/Frissítés: Végleges részvételi eredmények/ (Megkezdődött a szavazás)

Reggel hét órától este kilencig tartanak nyitva a választási központok Romániában, több mint 18 millió polgárt várnak az urnákhoz, hogy Európai parlamenti képviselőt válasszanak és igennel vagy nemmel válaszoljanak a Klaus Iohannis államelnök által feltett két, igazságszolgáltatáshoz kapcsolódó népszavazási kérdésre. A Országos Választási Iroda óránként frissíti adatai és ebből kiderül, a mostani voksoláson nagyobb az érdeklődés, mint a 2016-os parlamenti, vagy az öt évvel ezelőtti EP-választásokon. Háromszék ez alkalommal is a lista végén kullog, Hargita és Maros megyében azonban az országos átlagnál nagyobb a részvétel.