Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. május 27., hétfő, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, testvér, rokon, jó szomszéd és barát, az árkosi születésű
PÁL LAJOS
életének 44. évében hirtelen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2019. május 28-án 15 órakor helyezzük örök nyugalomra az árkosi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás 27-én 18 és 20 óra között és a temetés előtt egy órával.
Elmentél tőlünk, de szívünkben itt maradsz.
A gyászoló család
1150

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy
BÁNDI MIHÁLY
életének 79., házasságának 56. évében hosszas, de türelemmel viselt betegség után csendesen elhunyt.
Temetése 2019. május 28-án 16 órakor lesz a kézdivásárhelyi katolikus ravatalozóházból a helyi temetőben.
Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
A gyászoló család
569
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
GÖDRI M. KÁROLY
agrármérnök,
az uzoni volt IAS nyugalmazott igazgatója
életének 89. évében 2019. május 9-én a svédországi Malmőben elhunyt.
Temetése május 28-án lesz Malmőben.
Sepsiszentgyörgyön a Krisztus Király-templomban május 28-án 16 órától gyászmisét tartunk.
A gyászoló család
4312043

Részvét
Őszinte részvét és együttérzés a gyászoló családnak a tisztelt és megbecsült kolléga, JANCSÓ DEZSŐ tanár elhunyta alkalmából.
Máthé Dénes és családja
1101
Mi, a Kézdivásárhely, Szabadság utca 1. szám alatti lakosok őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak SÁNDOR ISTVÁN  szomszédunk elhunyta alkalmából.
568

Megemlékezés
Hosszú útra mentetek távol, mi tudjuk, mennyire hiányoztok. Szomorú szívvel emlékezem gyermekemre, a vargyasi ifj. MÁTHÉ FERENCRE, aki ma 25 éve itt hagyott, férjemre, id. MÁTHÉ FERENCRE, aki 3 éve távozott.
Bánatos családja
20258
Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, hiába próbáltuk. Olyan drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja senki, lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi. Fájó szívvel emlékezünk a középajtai születésű SZÉP LAJOSRA, aki ma két éve hagyott itt bennünket. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4311984
„Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, itthagytál mindent, amiért küzdöttél. Most már nélküled jön el a nyár, a tél és a tavasz. Bármilyen szép is lesz, nélküled nem lesz ugyanaz.” Hat hete hunyt el id. KÉSZ ANDRÁS. Fájó szívvel emlékeznek rá
szerettei.
567
Kegyelettel emlékezünk drága halottainkra, a lemhényi BARA ERZSÉBETRE és BARA ANDRÁSRA haláluk 31., illetve 36. évfordulóján. Áldott és felejthetetlen emlékük szívünkben örökké élni fog.
Hozzátartozóik
564
Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni. Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek. Ha rám gondoltok, mosolyogjatok, emlékem így áldás lesz rajtatok. Fájó szívvel emlékezünk a drága jó feleségre, édesanyára, testvérre, anyósra és nagymamára, VAJNA ÁGNESRE (sz. KELEMEN), akit ma hat hónapja kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
1096
Fájó szívvel emlékezünk a kilyéni BÁLINT TERÉZRE halálának első évfordulóján.
Emléke szívünkben örökké élni fog.
Szerettei
4312050
Ahol létezik az emlék, ott nincs feledés. Fájdalommal emlékezünk a ma két éve elhunyt édesanyánkra, a sepsiszentgyörgyi VASS ERZSÉBETRE (szül. DÉNES). Nyugodj békében, édesanyánk.
Leányai és családjuk
4312026
Némán tűrted a kínok útját, erős voltál, nem panaszkodtál. Hervadtál, mint vázában a rózsa, szívünkben nagy űr tátong azóta. Hiányod fájdalom, minden könny vigasz, örök a perc, de az élet nem az. Minden éjszaka és hajnal véget ér, s míg a szívünk dobban, te örökre benne élsz. Fájó szívvel emlékezünk drága jó férjemre, a kőröspataki PARA ISTVÁNRA halálának hatodik hetében. Ha emlegettek, köztetek leszek, ne sírjatok, én már nem szenvedek. Búcsúztam volna, de erőm nem engedett, csak a szívem súgta halkan: Isten veletek.
Özvegye és családja
1102
Nem múlhat el nap, hogy ne gondolnánk rád, hiányzol közülünk, s ez nagyon fáj. Bennünk él az arcod, végtelen szereteted, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Szomorú szívvel emlékezünk 2017. május 27-ére, a középajtai születésű brassói SZÉP LAJOSRA halálának második évfordulóján. Emléke mélyen a szívünkben él, s hiányzik nekünk. A jó Isten vigyázzon rá, és kövesse a szeretetünk.
Két bánatos lánytestvére és unokahúgai
4311460

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 717
szavazógép
2019-05-27: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Tánc
A HÁROMSZÉK TÁNCEGYÜTTES KÉZDISZENTLÉLEKEN. A sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncegyüttes Világhírű Redever című táncjátékát játssza gyermekeknek ma 12 órától a kézdiszentléleki művelődési házban.
2019-05-27: Sport - :

Kilencedik helyen zárt a KSE (Labdarúgás, III. liga)

Idegenbeli győzelemmel búcsúztatta az idényt a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság utolsó, 30. fordulójában a Kézdivásárhelyi SE labdarúgócsapata, amely Tompa Csaba és Nicolae Păun góljával nyert a Ceahlăul Piatra Neamț vendégeként egy végig uralt mérkőzésen. Szezonbeli tizenegyedik sikerüknek köszönhetően a céhes városbéli kék-fehérek egy helyet előreléptek a rangsorban, így megismételték a tavalyi teljesítményüket, kilencedikek lettek.