Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. május 28., kedd, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatom, hogy a szeretett élettárs, a bodoki születésű maksai
KÁDÁR JÓZSEF
életének 61. évében rövid szenvedés után 2019. május 27-én elhunyt.
Temetése május 29-én, szerdán 14 órakor lesz a maksai ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Búcsúzik élettársa
és a gyászoló család
4312097

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én nyugalmat adok nektek.” (Máté 11:29)
Fájó szívvel tudatom, hogy drága jó édesapám,
DRÁGAMÉR GYÖRGY
szerető szíve életének 90. és özvegységének 15. évében megszűnt dobogni.
Temetése 2019. május 29-én, szerdán 14 órakor lesz a családi háztól az illyefalvi temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló lánya
4312071

Megemlékezés
Ahol létezik az emlék, ott nincs feledés. Fájdalommal emlékezünk a sepsiszentgyörgyi PALKÓ ISTVÁNRA halálának ötödik évfordulóján.
Szerettei
4312079
Elmentél tőlünk egy májusi napon, azóta tiéd a csend, a nyugalom. Szívünkben helyedet nem pótolja semmi, míg a földön élünk, nem tudunk feledni. Kegyelettel emlékezünk az oltszemi BÜKÖSI IRMA EMESÉRE halálának 5. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4236/b
Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk az ozsdolai FELCSER LUKÁCSRA halálának 23. évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Fia, János, valamint unokái, Barni és Zsolt
4311945
Áldott emlékét megőrizve emlékezünk KISS ÁLMOS autószerelőre halálának ötödik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető családja
4312045
Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi VASZI JÁNOSRA, akit kilenc éve kísértünk utolsó útjára. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Fiai
4312062
Virágerdő sűrűjében pihen egy szív csendesen, rég nem dobban családjáért, messze vitted, Istenem! Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, akik szívből szeretnek, nem felednek téged. Fájó szívvel emlékezünk az egy éve elhunyt SZAKÁCS CSABA
MIHÁLYRA.
Gyászoló hozzátartozói
4312065
Tudjuk, hogy nem jöhetnek, mégis egyre várjuk. Enyhíti hiányukat, ha álmainkban látjuk. Az ész megérti, de a szív soha, hogy egyszer majd mi is elmegyünk, ahol ők vannak, oda. Az élet múlik, de akiket szeretünk, azokra életünk végéig könnyes szemmel emlékezünk. Fájó szívvel emlékezünk a tíz éve elhunyt id. BALLÓ ISTVÁNRA, valamint a hat hónapja elhunyt BALLÓ KATALINRA. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
Szeretteik
4312066
Fájó szívvel emlékezünk a vicei születésű sepsiszentgyörgyi KOSZTÁNDI ILONÁRA (szül. GERGELY) halálának ötödik évfordulóján. Emléke szívünkben örökké élni fog.
Szerettei
4312069
Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki. Búcsúzás nélkül csendesen elmentél. Így emlékezünk az alsó-torjai KOVÁCS GIZELLÁRA halálának első évfordulóján.
Szerettei
4312073

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 715
szavazógép
2019-05-28: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Tortoma Önképzőkör
A baróti Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár Termében ma 19 órától Rögös az út a csillagokig címmel beszélgetésre és vetített képes beszámolóra kerül sor. Meghívottak: Borbáth Szilveszter néptáncos-népdalénekes, a Felszállott a páva vetélkedő 2018-as győztese, illetve Borbáth-Fülöp Ildikó, Szilveszter édesanyja (Vargyas). Házigazda: Demeter Zoltán művelődésszervező.
2019-05-28: Sport - :

Négy dobogó Bedő Barnának (Autósport, hegyi gyorsasági)

Szombaton és vasárnap a Szent Anna-tó felé vezető 113A megyei úton rendezték meg a másodosztályos hegyi gyorsasági bajnokság 3. és 4. etapját. A mezőnyben ott volt a sepsiszentgyörgyi Bedő Barna is, aki négy dobogós helyezéssel zárta a hétvégét.