Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

DzsúdzsucuHárom érem a bukaresti Európa-bajnokságról

2019. június 5., szerda, Sport

A Sepsiszentgyörgyi MSC és a szintén megyeszékhelyi Samurai OPS sportolói három éremmel – egy arany, egy ezüst és egy bronz – zárták az elmúlt hévégén Bukarestben megtartott felnőtt és veterán (masters) korosztályú dzsúdzsucu Európa-bajnokságot. A viadalon huszonöt országból több mint 370 harcos lépett tatamira.

A municípiumi klub négy felnőtt sportolója közül Vlad Lașcu Eb-ezüstöt szerzett, miután a harc kategóriában elvesztette az 56 kg-s súlycsoport döntőjét. Alin Păncescu révén a csapat egy bronzérmet is bezsebelt, a szentgyörgyi versenyző a román válogatottal harmadik lett a csapatversenyben. Vasile Bejenaru (85 kg) és Vasile Lângă (94 kg) ne-wazában (földharc) keményen küzdött, de nem sikerült dobogóra állnia. A Samurai OPS két veterán harcosát nevezte a fővárosi megmérettetésre. Az M3-as korcsoport 70 kg-os súlycsoportjában tatamira lépő Sergiu Lașcu a harc versenyszámban nem talált legyőzőre, és megszerezte az Európa-bajnoki címet. Az alakulat másik sportolója, Ovidiu Onișoru (70 kg, M2-es korosztály) az ötödik helyen fejezte be a küzdelmet. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 715
szavazógép
2019-06-05: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, testvér, keresztapa, sógor,
LŐRINCZ SÁNDOR
volt bútorgyári mester
életének 78. évében rövid szenvedés után elhunyt.
Temetése 2019. június 5-én, szerdán délután 4 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi Vártemplom ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes.
Gyászoló családja
4312170
2019-06-05: Sport - :

Szabó Nikole rangos nemzetközi versenyen hatodik (Fallabda)

Május 30. és június 2. között szervezték meg Szófiában a Domino PSA Kupa nemzetközi fallabdaversenyt. A bolgár viadal egy PSA Closed Satellite-torna volt, amelyre 15 férfi és 12 nő kapott meghívást; Romániából a sepsiszentgyörgyi Szabó Nikole, a Kovászna Squash SKE játékosa, valamint a csíkszeredai Szász Kincső vett részt.