Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

A liberálisok is támogatják Ecksteint

2019. június 5., szerda, Belföld

A Nemzeti Liberális Párt is támogatja Eckstein-Kovács Péter jelölését a nép ügyvédje tisztségre – jelentette ki tegnap Ludovic Orban pártelnök.

  • Fotó: maszol.ro
    Fotó: maszol.ro

Mint kifejtette, az ellenzék egységes fellépése érdekében támogatják a volt RMDSZ-es honatya jelölését, hogy egy olyan személy kerüljön a nép ügyvédje tisztségbe, aki nem a hatalmat szolgálja, ahogyan szerinte Victor Ciorbea tette.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 708
szavazógép
2019-06-05: Belföld - :

Köszönetek és kifogás

Van mit kifogásolni, de meghálálni való is akad bőséggel – összegzett Ferenc pápa csíksomlyói látogatásával kapcsolatosan Gyergyószentmiklóson tartott sajtótájékoztatóján Mezei János volt polgármester, aki a Magyar Polgári Párt elnökeként mondott köszönetet az erdélyi római katolikus egyházmegyék vezetőinek, elismeréssel illette a ferences rend szerzeteseit, Csíkszereda önkormányzatát, Hargita Megye Tanácsát, Ráduly Róbert polgármester, illetve Borboly Csaba megyei tanácselnök hozzáállását.
2019-06-05: Belföld - :

Hírsaláta

ADRIAN NĂSTASE ÚJRAALAPÍTANÁ AZ SZDP-T. A Szociáldemokrata Párt (SZDP)  válsághelyzetből való kisegítésére, az alakulat újraalapítására vonatkozó felhívást intézett Adrian Năstase volt miniszterelnök az SZDP jelenlegi és volt tagjaihoz, szimpatizánsaihoz.