Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Köszönetek és kifogás

2019. június 5., szerda, Belföld

Van mit kifogásolni, de meghálálni való is akad bőséggel – összegzett Ferenc pápa csíksomlyói látogatásával kapcsolatosan Gyergyószentmiklóson tartott sajtótájékoztatóján Mezei János volt polgármester, aki a Magyar Polgári Párt elnökeként mondott köszönetet az erdélyi római katolikus egyházmegyék vezetőinek, elismeréssel illette a ferences rend szerzeteseit, Csíkszereda önkormányzatát, Hargita Megye Tanácsát, Ráduly Róbert polgármester, illetve Borboly Csaba megyei tanácselnök hozzáállását.

  • Fotó: szabadsag.ro
    Fotó: szabadsag.ro

Továbbá köszönetet mondott az esemény megszervezéséhez nyújtott anyagi támogatásért a román, illetve a magyar államnak, valamint a pápai szentmisén való személyes részvételért Viorica Dăncilă miniszterelnöknek, Áder János államelnöknek és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek. Végezetül azonban arról is beszámolt a politikus, hogy a Magyar Polgári Párt nyílt levélben fordult a román kormányőrséghez, magyarázatot kérve arra a felszólításra, aminek nyomán letakarták a magyar feliratot Ferenc pápa csíksomlyói miseruháján.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 708
szavazógép
2019-06-05: Belföld - :

Támogatnák az indítványt

Az RMDSZ törvényhozói készek támogatni egy bizalmatlansági indítványt – jelentette ki tegnap Kelemen Hunor, a szövetség elnöke, aki ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy az RMDSZ képviselőivel és szenátoraival együtt sem jön létre az a többség, amely a bizalmatlansági indítvány sikeréhez szükséges lenne.
2019-06-05: Belföld - :

A liberálisok is támogatják Ecksteint

A Nemzeti Liberális Párt is támogatja Eckstein-Kovács Péter jelölését a nép ügyvédje tisztségre – jelentette ki tegnap Ludovic Orban pártelnök.