Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Labdarúgás, I. ligaIlyés Róbert is csatlakozott a piros-fehérekhez

2019. június 6., csütörtök, Sport

A csíkszeredai Ilyés Róbert is csatlakozott a Sepsi OSK labdarúgócsapathoz. A klub kedden közösségi oldalán jelentette be, hogy a soron következő idényben László Csaba munkáját a 45 éves szakember segíti másodedzőként.

  • Hadnagy Attila, Ilyés Róbert és Bokor János. Fotó: Sepsi OSK
    Hadnagy Attila, Ilyés Róbert és Bokor János. Fotó: Sepsi OSK

„Új szakemberrel egészült ki a Sepsi OSK szakmai stábja, segéd­edzőként Ilyés Róbert fogja segíteni László Csaba vezetőedző munkáját. Sok sikert kívánunk új edzőnknek” – olvasható a hivatalos közleményben.

A jelentős játékosmúlttal rendelkező Ilyés Róbert legutóbb az FK Csíkszereda tizenkilenc év alatti csapatát irányította vezetőedzőként, korábban pedig az élvonalbeli FC Brassó másodedzője is volt.

Labdarúgóként 1997-ben mutatkozott be a román első osztályban, és pályafutása során magára öltötte a Foresta Suceava, az Astra Ploiești, a Rapid Bukarest, az azeri FK Khazar Lankaran, az FC Brassó, a FCM Marosvásárhely és az FK Csíkszereda mezét. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 708
szavazógép
2019-06-06: Sport - :

Közfelkiáltással elnök maradt Infantino (FIFA-kongresszus)

A tagság közfelkiáltással hosszabbította meg Gianni Infantino elnök mandátumát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség tegnapi tisztújító kongresszusán Párizsban. A 211 küldött 197 igennel és három nemmel megszavazta, hogy ellenjelölt híján válasszák újra a következő négyéves ciklusra az olasz-svájci sportdiplomatát, aki 2016 februárja óta tölti be az elnöki tisztséget.
2019-06-06: Sport - :

Pontot szerzett Dél-Oszétia ellen a székely válogatott (Labdarúgás, CONIFA Európa-bajnokság)

Hétfőn és kedden is pályára lépett Székelyföld labdarúgócsapata a hegyi-karabahi rendezésű CONIFA Európa-bajnokságon. Előbb 5–0 arányban kikapott Nyugat-Örményország együttesétől, majd kétszer is vezetve, négygólos mérkőzésen osztozkodott a pontokon a torna egyik esélyesének számító Dél-Oszétia csapatával. A székely válogatott egy döntetlennel és két vereséggel csoportnegyedikként zárt, így ma 16 órától a házigazda Hegyi-Karabah Köztársaság ellen játszhat az 5–8. helyekért.