Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

BirkózásHat érem az országos bajnokságról

2019. június 11., kedd, Sport

Sikeres és éremgazdag hétvégén vannak túl a sepsiszentgyörgyi birkózók, akik a Tulceán megtartott ifjúsági III-as, azaz U15-ös egyéni bajnokság döntőjét egy bajnoki arannyal, két ezüsttel és három bronzzal fejezték be. A viadalon mindkét megyeszékhelyi sportklub képviseltette magát.

A háromszéki sportolók legjobb eredménye a Sepsi ISK (edző: Barabás György, Hatos Péter, Kertész Dávid) zaláni csoportjához tartozó Sere Barbara nevéhez fűződik, aki a 66 kg-os súlycsoportban nem talált legyőzőre. A sportiskolától Nemes-Nagy Vivien (46 kg) bajnoki ezüstérmet szerzett, míg Nagy Ákos a 48 kg-sok küzdelmében a dobogó legalacsonyabb fokára állhatott fel, azaz harmadik lett. A 41 kg-ban szőnyegre lépő Sándor Géza bátran harcolt, de sajnos be kellett érnie a hetedik helyezéssel. A Sepsiszentgyörgyi MSC (edző: Mátéfi Árpád) birkózói közül Orbán Lóránt (57 kg) ezüst-, miközben Orbán Krisztián (38 kg) és Fazakas Szidónia (66 kg) bronzéremmel zárta a Duna-parti megmérettetést. A municípium sportklub negyedik sportolója, Andrei Rether a 48 kg-os súlycsoportban ötödik volt. Gratulálunk mindannyiuknak! (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 708
szavazógép
2019-06-11: Sport - :

Ötméteresek után győzött a Ferencváros (Vízilabda, Bajnokok Ligája)

A Ferencváros férfi vízilabdacsapata története során először megnyerte a Bajnokok Ligáját, ugyanis a hannoveri nyolcas döntő szombati fináléjában 10–10-es döntetlent követően ötméteresekkel 14–13-ra legyőzte a címvédő Olympiakosz csapatát.
2019-06-11: Sport - :

Véget ért a küzdelemsorozat (Lábtenisz)

A Máthé/Farkas/Ferencz összeállítású csapat végső sikerével ért véget a sepsiszentgyörgyi tavaszi lábteniszbajnokság, miután a trió már a hatodik fordulóban bebiztosította a diadalt és az utolsó körben megnyerte mindkét összecsapását.