Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Az SZDP újra ellenkezik

2019. június 11., kedd, Belföld

Klaus Iohannis szerint a Szociáldemokrata Párt (SZDP) próbálja elkerülni a megállapodás aláírását és ezáltal az igazságügyi törvények, valamint a választási törvény korrigálását.

  • Fotó: alba24.ro
    Fotó: alba24.ro

Az EU.RO – Nyílt párbeszéd Európáról című könyvének gyulafehérvári bemutatóján az elnök felidézte: a parlamenti pártokkal folytatott konzultációkat követően egy országos paktum aláírását javasolta, amely a referendumon kifejezett népakarat törvénybe foglalása mellett az igazságügyi törvények korrigálására, valamint a választási törvény módosítására is kitérne. „A Nemzeti Liberális Párt aláírja, a Mentsétek meg Romániát Szövetség szintén igent mondott. Na, és ki kezd el szeszélyeskedni? Az SZDP. Különféle mesékkel állnak elő, hogy ezt is, meg azt is foglaljuk bele, és mindezt csak azért, hogy ne tegyék azt, amit az emberek kértek tőlük” – fogalmazott az államfő.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 715
szavazógép
2019-06-11: Belföld - :

Magyarázza a bizonyítványát

Teodor Meleşcanu külügyminiszter szerint az európai parlamenti választás és referendum napján a külföldi szavazókörzeteknél észlelt rendellenességek fő oka az volt, hogy egy választás helyett kettőt tartottak, egy helyett három szavazólapra volt szükség, ami jelentősen meghosszabbította a voksoláshoz szükséges időt.
2019-06-11: Belföld - :

Hírsaláta

ERDÉLYBE IS ELLÁTOGAT NICK VUJICIC. A végtagok nélkül született motivációs tréner októberben Budapesten és Erdélyben is tart előadásokat – jelentették be a szervezők tegnap Budapesten.