Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. június 12., szerda, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, dédnagymama, anyatárs, anyós, sógornő, keresztmama, rokon, ismerős, a sepsikőröspataki
özv. KICSI ETELKA
(szül. HUSZTI)
életének 91., özvegységének 16. évében elhunyt.
Drága halottunkat 2019. június 13-án, csütörtökön 15 órakor kísérjük utolsó útjára a sepsikőröspataki ravatalozóháztól a katolikus temetőbe.
Részvétfogadás szerdán 18–20 óráig és a temetés előtt egy órával.

Emlékét megőrizzük. Nyugodjék békében.
A gyászoló család
4312312

Elhalálozás
Lelked, mint fehér galamb, csendesen messzire szállt, hiába keresünk, könnyes szemünk már többé nem talál. De tudjuk, hogy a csillagok között a legfényesebb te vagy, utat mutatsz, mert szívünkben örökre itt ­maradsz.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a drága jó gyermek, testvér, unoka,
SCHILL BOTOND
életének 21. évében türelemmel viselt betegségében visszaadta lelkét
a Teremtőnek.
Temetése 2019. június
13-án, csütörtökön 15 órakor lesz a szentkirályi családi háztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4312304
„Titkaim nem őrzi senki meg, / De szívemben a dal megmarad nekem...”
(Edda: Álmodtam egy világot)
Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagytata, testvér, após, nagybácsi, sógor, rokon, vő, jó barát, ismerős,
BODÓ LAJOS
62 éves korában hirtelen eltávozott szerettei köréből.
Drága halottunk hamvait 2019. június 13-án 14 órakor kísérjük utolsó útjára a kovásznai temetőbe a ravatalozóháztól.
Virrasztó június 12-én
19.30 órakor.
Emléke szívünkben örökké élni fog.
A gyászoló család
710
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, dédnagymama, rokon,
NAGY GABRIELLA
(szül. MARX, Elluka)
74 éves korában hosszas betegség után hirtelen elhunyt.
Temetése 2019. június 12-én, szerdán 16 órakor lesz a szemerjai új református ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4312306
Részvét
Az Erdélyi Magyar Néppárt Kovászna megyei tanácsbeli frakciójának tagjai őszinte részvétüket fejezik ki a gyászoló családnak BODÓ LAJOS megyei tanácsos elhunytakor.
4312307
Mély megrendüléssel értesültünk kollégánk, FEKETE-KÁSZONI LORÁND haláláról. Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A Közüzemek Rt. ­munkaközössége
712
Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a drága jó édesanya, VÁRZA BORBÁLA (szül. ZSIGMOND) temetésén részt vettek, fájdalmunkban osztoztak, sírjára virágot helyeztek. Külön köszönet mindazoknak, akik élete utolsó napjaiban időt és energiát nem sajnálva mellette álltak.
A gyászoló család
4312288
Megemlékezés
Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Fájó szívvel emlékezünk BÖLÖNI MÁRIA MAGDOLNÁRA (szül. BOTHA) halálának harmadik évfordulóján. Emlékét szívünkben őrizzük.
Gyermekei
4312311
Tudjuk, hogy nem jöhet, mégis egyre várjuk. Enyhíti hiányát, ha álmainkban látjuk. Az ész megérti, de a szív soha, hogy egyszer majd mi is elmegyünk, ahol ő van, oda. Az élet múlik, de akit szeretünk, arra életünk végéig könnyes szemmel emlékezünk. Fájó szívvel emlékezünk a feldobolyi születésű sepsiszentgyörgyi OLÁH JÁNOSRA halálának első évfordulóján.
Szerettei
4249/b
Fájó szívvel emlékezünk a feldobolyi születésű OLÁH SÁNDORRA halálának első évfordulóján.
Bánatos testvére és családja
4312290
Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki. Fájó szívvel emlékezünk a kisbaconi születésű nagybaconi
VERES ALBERT LÓRÁNTRA halálának hetedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4312242
Fájó szívvel emlékezünk az oltszemi KISGYÖRGY JÓZSEFRE halálának ötödik évfordulóján. Örökké emlékezni fogunk rá, és soha el nem feledjük, szívünkben őrizzük.
Szerettei
4312284
Fájó szívvel emlékezünk a bölöni születésű sepsiszentgyörgyi PÁL LENKÉRE (szül. GYENGE), aki hat éve távozott szerettei köréből. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Bánatos özvegye, gyermekei, menye és unokái
4312287
Kegyelettel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk a szörcsei származású sepsiszentgyörgyi BENEDEK ­SÁNDORRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4312295
Megállt a szív, mely élni vágyott, pihen az áldott kéz, mely dolgozni imádott. Nélküled üres és szomorú a házunk, nem hiszem el, hogy téged már nem látunk. Nem vársz már minket ragyogó szemeddel, nem örülsz nekünk szerető szíveddel. „Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagytam emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre.” Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a cófalvi ­TÖKBANDI TIBORRA, aki hat hónapja távozott szerettei köréből. Áldott legyen a hely, ahol örök álmát alussza. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4312296
Életed úgy múlt el, mint egy pillanat, elfeledni téged nem lehet, csak megtanulni élni nélküled. Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél, hogyha ránk nevetnél, de hiába keresünk, csak a sok szép emlék maradt nekünk. Üres, árva a ház nélküled. Köszönjük, hogy éltél és minket oly nagyon szerettél. Drága emléked szívünkben örökké élni fog. Megtört, fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a gidófalvi néhai FAZAKAS JUDITRA halálának első évfordulóján.
Bánatos özvegye, három leánya, vejei és hat unokája
4312292

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 708
szavazógép
2019-06-12: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Meghívó a Művész moziba
A LEADERS FOR JUSTICE KÖZÖSSÉG szervezésében minden érdeklődőt meghívnak június 13-án 19 órától a sepsiszentgyörgyi Művész Filmszínházba Az Igazság Emberei. Beszélgetés Liana Alexandruval című rövidfilm vetítésére.
2019-06-12: Sport - :

Három új játékos a Sepsi-SIC együttesénél (Női kosárlabda)

A megyeszékhelyi négyszeres bajnok és négyszeres kupagyőztes Sepsi-SIC tegnap három új kosárlabdázó leigazolását jelentette be. A zöld-fehérektől azt is megtudtuk, hogy a csapat az előző idényből hét játékossal hosszabbított szerződést. Az érkezők között van az amerikai Chrissy Givens, az aradi születésű Andra Mandache és a nagyváradi Orbán Nicolette.