Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

LabdarúgásKupadöntő Árkoson

2019. június 12., szerda, Sport

Ma 17 órától Árkoson rendezik a megyei labdarúgó Román Kupa-döntőt, ahol a bajnoki ezüstérmes Papolci FC és a címvédő Gelence lép pályára. A mérkőzésen Marius Florescu játékvezető fújja a sípot.

  • Fotó: Henning János
    Fotó: Henning János

A tavalyi fináléban Gelence 5–2 arányban legyőzte a Papolci FC együttesét, amely ezt megelőzően sorozatban három kupadöntőben nem talált legyőzőre. A papolci együttes a tavalyelőtt 2–1-re nyert Gelence ellen, 2016-ban 3–2-re diadalmaskodott a Berecki FC felett, míg 2015-ben 4–1-re legyőzte a kilyéni csapatot. Idén mindkét együttes kettős győzelemmel jutott a fináléba, a Papolci FC méghozzá kapott gól nélkül. Az első mérkőzésen a címvédő hazai pályán 1–0-ra győzött, majd 2–1-re nyert a Zágon ellen az idegenbeli visszavágón, míg a papolci gárda kilencgólos idegenbeli sikerrel kezdett, a második mérkőzésen pedig hét találatot jegyzett a vendég Csernátoni FC ellen, így megismétlődik a tavalyi és tavalyelőtti döntő. A finálé előtt a Kovászna Megyei Labdarúgó-szövetség 15 órától az árkosi kultúrotthonban díjazza az elmúlt idény legjobban teljesítő ifjúsági és felnőttcsapatait, labdarúgóit, edzőit és játékvezetőit. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 717
szavazógép
2019-06-12: Sport - :

Három új játékos a Sepsi-SIC együttesénél (Női kosárlabda)

A megyeszékhelyi négyszeres bajnok és négyszeres kupagyőztes Sepsi-SIC tegnap három új kosárlabdázó leigazolását jelentette be. A zöld-fehérektől azt is megtudtuk, hogy a csapat az előző idényből hét játékossal hosszabbított szerződést. Az érkezők között van az amerikai Chrissy Givens, az aradi születésű Andra Mandache és a nagyváradi Orbán Nicolette.
2019-06-12: Sport - :

Sikeres hétvége (Dzsúdzsucu)

A sepsiszentgyörgyi Art Of The Samurai SK kis harcosai több mint egy tucat dobogós helyezéssel zárták a szintén megyeszékhelyi Show Time SK által a Székely Mikó Kollégium sporttermében megszervezett Okami Warrior Little Fighter Kupa hetedik kiírását.