Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

DzsúdzsucuSikeres hétvége

2019. június 12., szerda, Sport

A sepsiszentgyörgyi Art Of The Samurai SK kis harcosai több mint egy tucat dobogós helyezéssel zárták a szintén megyeszékhelyi Show Time SK által a Székely Mikó Kollégium sporttermében megszervezett Okami Warrior Little Fighter Kupa hetedik kiírását.

Szőke Attila edzőtől származó információk szerint sportolói egy picit habozva léptek tatamira, ám miután belerázódtak a harcba, egészen jól teljesítettek. A szombati megmérettetésen tizennégy klub színeiben 400-nál is több harcos vett részt. Eredményeik: Deák Gyula Dávid, Tankó Nimród és Dorottya Domokos ne-wazában (földharc) első, küzdelemben második hely; Béres Bence Károly ne-wazában második, küzdelemben harmadik hely; István Balázs Dóczé ne-wazában, és küzdelemben is második hely; Pető Lóránd ne-wazában harmadik, küzdelemben második hely; Kajcsa Ákos ne-wazában második, küzdelemben harmadik hely; Baló Szilvia és Molnár Bulcsú ne-wazában, s küzdelemben is harmadik hely; Bajkuj Barna Tas ne-wazában második hely. Sajnos az erős mezőnyben Lakatos Etelének és Szabó Bász Mishának nem sikerült dobogós helyezést elérnie, de bátran harcolva, tisztességesen helyt álltak. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?






eredmények
szavazatok száma 717
szavazógép
2019-06-12: Sport - :

Kupadöntő Árkoson (Labdarúgás)

Ma 17 órától Árkoson rendezik a megyei labdarúgó Román Kupa-döntőt, ahol a bajnoki ezüstérmes Papolci FC és a címvédő Gelence lép pályára. A mérkőzésen Marius Florescu játékvezető fújja a sípot.
2019-06-12: Riport - László Zsuzsa:

Napkörök (Beszélgetés Péter Alpárral és Várallyay Rékával /nem csak/ Iránról)

„Mi az a plusz, amiért megéri vállalni a kockázatot és útra kelni? Az út elején soha sincs válasz a kérdésre, talán csak a végén” – Péter Alpár képzőművész, természetművész, performer szavai az első iráni beszámolójából. Alpár nem szorul bemutatásra, miként művészettörténész felesége, Várallyay Réka sem, akivel számtalan közös programban, alkotófolyamatban is egymást segítő, kiegészítő társak. Most a közelmúltban tett útjuk kapcsán beszélgetünk náluk: Alpár ugyanis visszatért Iránba, ezúttal Rékával.