Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. június 28., péntek, Elhalálozás

Köszönet
Köszönetet mondunk ­mindazoknak, akik drága ­halottunk,
özv. VOJKUJ GYULA
temetésén részt vettek, ­sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4312522

Köszönetet mondunk ­mindazoknak, akik drága ­halottunk,
KUTI KÁROLY
temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
Külön köszönet mindazoknak, akik a gondozásában segítettek, beleértve a kardiológiai osztály munkaközösségét.
A gyászoló család
4312601


Megemlékezés
„Kísért a csend, vigyázza még a hangodat, magányába zár a szoba, láttatja még az arcodat. Érintésed is itt van még, őrizem a kezemen, könnycseppek gyászharmata emlékező szememen.” Könnyes szemmel emlékezünk a szerető, gondos édesanyára, nagymamára, a nagyajtai GYENGE ROZÁLIÁRA halálának 19. évfordulóján.
Szerettei
20264


Az én időm hamarabb lejárt, mint szerettem volna, bocsássatok meg, nem tehetek róla. Búcsúztam volna, de erőm nem engedett, így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek. Fájó szívvel emlékezünk a gidófalvi DACZÓ LÁSZLÓRA, aki három éve hagyott itt minket. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szülei és testvérei
4312497


Amikor Isten látta, hogy az út túl hosszú, a domb túl meredek... átölelt, és azt mondta: Gyere haza! Egy éve, hogy elmentél. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünk örökké őrzi emléked. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk BOGDÁN JULIANNÁRA (szül. TAMÁS).
 Özvegye, gyermekei, unokái, testvérei, rokonai
4312543


„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” Kegyelettel és szeretettel emlékezünk az árkosi INCZE JÓZSEFRE halálának negyedik évfordulóján.
Szerettei
4312574


Egy szál gyertya, mely lassan végigég, egy élet, mely egy perc alatt véget ér. Hiányod feldolgozni nem lehet, csak próbálunk élni nélküled. Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Pihenj, te drága szív, mely megszűntél dobogni, szerető jóságod nem tudjuk feledni. Fájó szívvel emlékezünk a bölöni id. SIKÓ ÁRPÁDRA halálának negyedik évfordulóján. Nyugodjék békében.
Szerettei
4312582


Elfeledni téged nem lehet, csak megtanulni élni nélküled. A bánat, a fájdalom örökre megmarad, mindig velem leszel, az idő bárhogy is halad. Örök hiányát érezve, fájó szívvel emlékezem szerető férjemre, GYÖRGYICE ZOLTÁNRA halálának 17. évfordulóján. Emléke szívemben örökké élni fog.
Editke
4312583


Fájó szívvel emlékezünk ­MÁTYÁS ERNŐRE halálának hatodik hónapjában. Pihenése legyen csendes, szép emléke áldott.
Leánya és családja
4312591

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint jó hatása lesz-e az edzőváltásnak a Sepsi OSK-nál?

eredmények
szavazatok száma 687
szavazógép
2019-06-28: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Háromszéki Lovas Napok
Oltszemen június 28–30. között a Háromszéki Lovas Napokon tartalmas program várja az érdeklődőket. Ma 12 órakor díjhajtással és bemutatóval veszi kezdetét az oltszemi maratonhajtó pályán a II. nemzetközi fogathajtóverseny, szombaton maratonhajtásra, munkalószemlére, vasárnap pedig akadályhajtásra kerül sor. Emellett gyerekprogramok és koncertek színesítik az eseményt.
2019-06-28: Sport - :

Nyeregbe és fogatra fel! (Lovassport)

Lovas nemzet a magyar, és a székely is az. Ennek tükrében két lovas eseménynek is otthont ad Háromszék a következő napokban: az egyik a ma kezdődő oltszemi nemzetközi fogathajtóverseny, a másik a szombaton és vasárnap hagyományosan a maksai Óriáspince-tetőn sorra kerülő Székely Vágta.