Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. július 3., szerda, Elhalálozás

Tudtuk, hogy el fog jönni az elválás pillanata, de bíztunk abban, hogy ez hosszú idő múlva fog megtörténni. Most itt állunk, elveszítettük azt, aki minden pillanatunkat féltve őrizte, vigyázott ránk mindennapjainkban.
2019. július elsején utolsót dobbant szerettünk,
ÖTVÖS MÓZES
szíve. Nem akart itt hagyni minket, de az Úr magához szólította, és Ő engedelmeskedett Isten hívásának. Földi küldetése véget ért, de folytatja hivatását az Egek Birodalmában. Fájó szívvel, de belenyugszunk elvesztésébe. Megnyugvást ad, hogy életét a családja, közössége, a gazdatársadalom szolgálatában töltötte, hasznosan, eredményekkel gazdagon.
1937. január 27-én született Homoródszentpálon, 82 évesen adta vissza lelkét Teremtőjének.
Temetésére 2019. július 4-én 15 órától kerül sor a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Felesége, gyerekei, unokái, dédunokái, a család tagjai, barátai
4263/b

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a bodoki
özv. MÁTÉ JÓZSEF
életének 79. évében rövid szenvedés után elhunyt.
Drága halottunkat 2019. július 4-én, csütörtökön 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a református temetőben.
Szerettei
1204


Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagytata,
KÖVÉR LAJOS
szerető szíve életének 92. évében megszűnt dobogni.
Drága halottunk földi maradványait 2019. július 4-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra római katolikus szertartás szerint a régi református ravatalozóháztól.
A gyászoló család
632


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó gyermek, férj, édesapa, testvér, rokon, jó barát, a baróti
SZABÓ LÁSZLÓ
életének 42. évében
hirtelen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait július 4-én helyezzük örök nyugalomra a baróti ravatalozóháztól református szertartás szerint.
Részvétfogadás július 3-án 17–19 óráig és a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
A gyászoló család
20266


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
SOLYMOSI KÁROLY
életének 63. évében hirtelen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2019. július 4-én, csütörtökön 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a vártemplomi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás szerdán18–19 óráig és a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
A gyászoló család
4312656


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a hatolykai
özvegy MÁTIS MIHÁLYNÉ
FERENCZ TERÉZIA
életének 94. évében
hirtelen elhunyt.
Temetése 2019. július 4-én
14 órakor lesz a hatolykai
 ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
6264/b

 

Részvét

Megdöbbenten vettünk tudomást ÖTVÖS MÓZES, a Kovászna Megyei Szarvasmarha-tenyésztők Egyesülete elnökének haláláról. Elvesztése nagy űrt hagy maga után a szarvasmarha-tenyésztők érdekvédelmi harcában. Élenjáró frontemberünket veszítettük el, kinek eddigi munkássága meghatározó volt közös érdekeink
kiharcolásában.
Nyugodj békében, Mózi bácsi, emléked örökre szívünkbe zártuk. A Romániai Szarvasmarha-tenyésztők Föderációjának nevében,
Claudiu Franc elnök
B. G.


Fájó szívvel búcsúzunk ÖTVÖS MÓZESTŐL, a Kovászna Megyei Szarvasmarha-tenyésztők Egyesülete elnökétől, a háromszéki gazdatársadalom jelentős vezetőjétől. Őszinte részvétünk és együttérzésünk a gyászoló családnak.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Az AgroSIC Közösségek Közti Társulás munkaközössége
778


Őszinte részvéttel búcsúzunk ÖTVÖS MÓZESTŐL, a Kovászna Megyei Szarvasmarha-tenyésztők Egyesületének elnökétől, a háromszéki gazdatársadalom jelentős vezetőjétől. Együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak.
Az RMDSZ Háromszéki
Területi Szervezete
776

Megemlékezés
Milyen szomorú mindig egyedül lenni, valakit mindig hiába keresni, valakit várni, aki nem jön többé haza, valakit szeretni mindörökké. Szomorú szívvel emlékezünk az árapataki születésű BAKÓ KÁROLYRA, aki kilenc éve távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
1148


Számunkra Te sohasem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Drága jó szívét, két dolgos kezét áldd meg, Atyám, s mi köszönjük, hogy ő lehetett a mi drága jó Édesapánk.
Úgy ment el, ahogyan élt, csendesen és szépen, drága lelke nyugodjon békében. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk az egy éve elhunyt drága jó édesapára, nagytatára, rokonra,
id. KÁNYA KÁROLYRA.
Emléke legyen áldott,
nyugalma csendes.
Az őt soha el nem felejtő,
szerető hozzátartozói
1203


Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi OLÁH JÁNOSRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
1201


Fent a csillagok közt van valaki, akit soha nem felejtek el. Ma hat hónapja távozott közülünk a drága Magdikám, BODOR JULIANNA. Amíg élek, minden emléke bennem él. Pihenjen csendesen.
Rózsika
4312586


Áldott emlékét, szeretetét, egyéniségét szívünkbe zárva, kegyelettel emlékezünk a kolozsvári születésű sepsiszentgyörgyi MÓRA-ORMAI GÁBORRA halálának második évfordulóján. Nyugalma
legyen békés.
Szerettei
4312654

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint jó hatása lesz-e az edzőváltásnak a Sepsi OSK-nál?

eredmények
szavazatok száma 689
szavazógép
2019-07-03: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Végtisztesség Gábor Áronnak
Eresztevényben július 4-én, csütörtökön 12 órától a síremléknél halálának 170. évfordulóján végtisztességet adnak Gábor Áronnak. A köszöntők és a díszlövés után kopjafaavatásra kerül sor. A Benke-kúriában található Gábor Áron-mellszobor koszorúzása után a kúria konferenciatermében előadásokkal folytatódik a Háromszék nem alkuszik rendezvénysorozatba tartozó esemény.
2019-07-03: Sport - :

Nagy-Britannia ellen játszanak a magyarok (Női kosárlabda, Európa-bajnokság)

A brit válogatott 92–71 arányban diadalmaskodott Montenegró felett a női kosárlabda-Európa-bajnokság hétfői nyolcaddöntőjében, ezzel eldőlt, hogy a magyar válogatott csütörtökön a szigetországi csapattal találkozik a belgrádi negyeddöntőben.