Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. július 6., szombat, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédmama, anyós, rokon és jó szomszéd,
özv. DEÁK LÁZÁRNÉ
szül. SOÓS AMÁLIA
életének 83. évében elhunyt.
Temetése 2019. július 7-én 14 órakor lesz az orbaiteleki temetőben.
Pihenése legyen csendes.
A gyászoló család
4266/b

Megrendült szívvel tudatjuk, hogy a legszeretettebb társ, jó testvér, apa, rokon,
becsületes, hű barát,
RÁCZ ATTILA
48 éves korában tragikus
hirtelenséggel elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait vasárnap 12.30 órakor kísérjük utolsó útjára illyefalvi családi otthonából
a református temetőbe.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával a családi háznál.
A gyászoló család
DVK


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, testvér, sógornő, rokon,
özv. KERESZTES JÁNOSNÉ
DOMOKOS ERZSÉBET
életének 86. évében rövid betegség után csendesen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2019. július 7-én, vasárnap 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a református egyház szertartása szerint a közös temető ravatalozó­házától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
Szerettei
4312728

Köszönet
Köszönet és hála mindazoknak, akik drága halottunk,
id. ÖTVÖS MÓZES temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, mérhetetlen fájdalmunkban osztoztak, a vigasz szavaival enyhítették elvesztése miatti bánatunkat. Egy nagy ember hagyott itt minket, aki családját, közösségét, a gazdatársadalmat minden önös érdek elé helyezte, utolsó leheletéig harcolt érdekükben. Sokunknak hiányozni fogsz, semmi nem pótolhatja személyiségedet, szerető gondoskodásodat. Szívünkben örökké élni fogsz. Mi elfogadtuk Isten akaratát, de lelkünk soha nem fogja feldolgozni elvesztésed miatti szomorúságát. Nyugodj békében.
A bánatos család
4265/b


Köszönetet mondunk mindazoknak akik drága halottunk, a baróti születésű SZABÓ LÁSZLÓ temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fajdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
20267


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik SOLYMOSI KÁROLY temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet a jó barátoknak, akik a nehéz percekben mellettünk voltak.
A gyászoló család
4312734

Megemlékezés
Fájó szívvel emlékezem a kézdivásárhelyi MOLNÁR (KOVÁCS) LÁSZLÓNÉRA halálának 14. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye
635


Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk a kézdiszentléleki születésű TÜZES MARGITRA halálának negyedik évfordulóján. Hiányát mindig érezzük, emlékét mindig őrizzük.
Özvegye, gyermekei
és unokái
4312652


Fájó szívvel emlékezünk az árkosi születésű sepsiszentgyörgyi LŐRINCZ ISTVÁNRA halálának negyedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4312700


Ha emlegettek, köztetek leszek, ne sírjatok, én már nem szenvedek. Búcsúztam volna, de erőm már nem engedett, csak a szívem súgta: Isten veletek. Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk SZÉP LÍVIÁRA halálának első évfordulóján.
A gyászoló család
4312702


Kegyelettel emlékezünk a gidófalvi születésű sepsiszentgyörgyi MOLNÁR MARGITRA (volt LAKATOS, szül. PETŐ) halálának 25. évfordulóján.
Fia, Jenő és családja
4312722


Oly szomorú nélküled élni, téged mindenütt hiába keresni. Téged várni, ki már nem jössz többé, szeretni fogunk mindörökké. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi MENEK
CSONGORRA halálának hetedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4312693


Ha emlegettek, köztetek leszek, ne sírjatok, én már nem szenvedek. Búcsúztam volna, de erőm nem engedett, csak a szívem súgta halkan: Isten veletek. Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a kökösi id. MOLNÁR SÁNDORRA halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott.
Gyászoló hozzátartozói
4312723


Lelked, remélem, békére talált, s te már a mennyből vigyázol ránk! Soha nem felejtünk, szívünkben szeretünk, rád örökkön-örökké emlékezünk! Fájdalommal emlékezünk az árkosi RÉTYI ERZSÉBETRE (szül. SZÉP) halálának nyolcadik évfordulóján.
Szerettei
4312727


Nem foghatjuk már dolgos két kezed, nem simogathatjuk őszülő fejed, nem tekint ránk aggódó szemed, búcsú nélkül mentél el, maradt a csend, mindent köszönünk neked. Fájó szívvel emlékezünk a pákéi ÖRDÖG ELEK MIKÓSRA halálának harmadik évfordulóján.
Szeretett családja
4312733


„Köszönjük neked, régi iskolánk, hogy ha az élet vihart hoz reánk, úgy gondolhatunk vissza rád: emléked friss erőt és kedvet ád, és a fátumok bármit is akarnak, mi megmaradunk embernek s magyarnak.” (Jancsik Pál) A Székely Mikó Kollégium 1964-ben érettségizett véndiákjai az 55 éves találkozó alkalmával kegyelettel emlékeznek az idők folyamán elhunyt osztályfőnökökre: CSURULYA EDIT, KOMÁN ÁRPÁD, BECSEI PÁL és volt osztálytársaikra:
ANTAL DEZSŐ, BENCZE LÁSZLÓ, BODOSI SÁNDOR,
CSEGEZI LÁSZLÓ, GÁLL
GYULA, KEREKES EDIT, MÁTÉ JÁNOS, RUZSA ERNŐ, SÁNTA ISTVÁN, ANDORKÓ GYÖRGY, BOTOS MIHÁLY, GÁBOR
JÁNOS, GÁLL PIROSKA, FÜLÖP VERONKA, KISGYÖRGY
SÁNDOR, MAKÓ MÁRIA, NÉMETH DÁVID, NÉMETH FERENC, PÁLL ILONA, SZÁNTÓ JÓZSEF, VÉN MÁRTA, BIRÓ TERÉZIA, FÜREDI KLÁRA, LUSZTIG ANIKÓ, INCZE ÉVA. Mosolygós arcvonásuk és barátságuk szívünkben élni fog. Emlékükre a Vártemplom mellett felállított kopjafára 2019. július 6-án 13.30 órakor koszorút helyezünk el.
Az osztálytársak
4312662


„A szeretet soha el nem fogy.” (1Kor. 13.) Fájó szívvel emlékezünk BOTKA LÁSZLÓ színművészre halálának 11. évfordulóján. Emléke szívünkben örökké él.
Szerettei
4312691
Fájó szívvel emlékezünk az egerpataki DEMETER SÁRÁRA halálának hatodik hónapjában. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4312729


Ma hat hete kísértük utolsó útjára szeretett férjemet, JANCSÓ DEZSŐ SÁNDORT. Ezúttal is köszönöm azoknak, akik temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek és megpróbáltak vigasztalni az­óta is. Nyugodjék békében.
Bánatos özvegye
4312661

Hozzászólások
Szavazás
Önk kire szavaz az elnökválasztás második fordulójában?
eredmények
szavazatok száma 327
szavazógép
2019-07-06: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

EMPTY Fesztivál
Július 6–7-én zajlik Fortyogófürdőn az EMPTY Fesztivál, ahol a bulik mellett különböző témájú előadásokkal is várják a résztvevőket. Ma 10 órakor sportversenyekkel kezdődik, majd családi programokkal és előadás-sorozattal folytatódik a rendezvény.
2019-07-06: Sport - :

Újabb vereség, ezúttal Portugáliától (Kosárlabda)

Az oroszok elleni vereség után egy újabb, ám súlyosabb kudarcba futott bele Románia: csütörtökön 69–32 (16–6, 9–10, 23–6, 21–10) arányban kikapott Portugáliától a Nápolyban zajló 30. nyári Universiadén.