Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Közzéteszik az eredményeket

2019. július 8., hétfő, Belföld

A fiatal vállalkozók támogatását célzó Start-Up Nation program óvásainak elbírálása a jövő héten fejeződik be, és 15-én teszik közzé a nyertes pályázatok végleges jegyzékét. Ştefan Oprea üzleti környezetért felelős miniszter szombaton elmondta: bár a kedvezményezettek végleges listája csak július 15-én válik nyilvánossá, a biztos nyertesek közül több mint hétezerrel már aláírták a szerződést.

A miniszter szerint a program egyik fő célja a vállalkozói szellem újraélesztése, e tekintetben pedig már jól érezhető a hatása. „A program 2017-es elindítása előtt nullához közelített a vállalkozást indítani kívánó fiatalok száma, ami nagyon súlyos volt. Ekkor előálltunk a kezdő vállalkozóknak szánt Start-Up Nation programmal, és jelenleg a szociológiai felmérések szerint tízből hat fiatal vállalkozó kíván lenni. Ez egyértelműen a Start-Up hatása” – fogalmazott. A 2018-as Start-Up program során a 2017. január 30-a után létesített, termelés, kreatív ipar, szolgáltatások és kereskedelem terén tevékenykedő cégek pályázhattak legfeljebb 200 ezer lejes vissza nem térítendő támogatásra.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2430
szavazógép
2019-07-08: Belföld - :

Még van esélye Kövesinek

Jó esélye van Romániának az európai főügyészi tisztség megszerzésére – véli a Nemzeti Liberális Párt (NLP) elnöke. Ludovic Orban szerint az európai parlamenti (EP-) választások után a keleti tagországok „erőteljesebben követelhetnek fontos európai tisztségeket”, az NLP képviselőinek pedig sikerült meggyőzniük az EP-többséget, hogy Laura Codruţa Kövesit támogassák az európai főügyészi tisztségre.
2019-07-08: Máról holnapra - Demeter J. Ildikó:

Lyukas a kormány zsebe

Bajok vannak az államháztartásban: habár Viorica Dăncilă kormányfő folyton azt hajtogatja, hogy minden rendben van, lesz pénz a tervezett kiadásokra – köztük a szeptembertől megemelkedő nyugdíjakra –, Eugen Teodorovici pénzügyminiszter az utóbbi időben több olyan kijelentést tett, amelyek ellentmondanak a „kincstári” optimizmusnak.