Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

LabdarúgásBokor János távozik a szakmai stábból

2019. július 9., kedd, Sport

A hamarosan rajtoló bajnokságra készülő Sepsi OSK tegnap meglepő bejelentést tett, amely szerint személyes okokra hivatkozva, közös megegyezéssel távozik a háromszéki labdarúgóklubtól Bokor János sportigazgató.

  • Fotó: Sepsi OSK
    Fotó: Sepsi OSK

A 42 éves sepsiszentgyörgyi sportigazgató 2012-ben labdarúgóként csatlakozott a háromszéki csapathoz, majd a csapat másodosztályba jutása után kinevezték sportigazgatónak. Bokor három éven keresztül a szakmai stáb meghatározó tagja volt, mivel a játékosok szerződtetésével foglalkozott. Kivette részét a piros-fehér mezesek élvonalba jutásából, ahol az első idényükben kilencedik, az előző szezonban pedig hatodik helyen végeztek.

„Személyes okok miatt, közös megegyezéssel távozik a Sepsi OSK-tól Bokor János sportigazgató. Ezúton is szeretnénk megköszönni Bokor Jánosnak a klub és a csapat fejlődése érdekében kifejtett tevékenységét és sok sikert kívánunk a jövőbeli karrierjéhez” – olvasható a háromszéki klub közleményében.

Bokor a Gazeta Sporturilor sportnapilapnak azt nyilatkozta, sok sikert kíván a fiúknak, örülni fog, amikor a csapat nyer, szenvedni fog, amikor veszít. „Ennyi volt. Amikor az elveimen átgázolnak, vissza kell lépnem, mert nem tudom elfogadni. A labdarúgás a DNS-emben van, azonban most több időt szeretnék a családdal tölteni, mert a gyerekem nagyon sok fontos pillanatáról lemaradtam. Foglalkoznom kell a vállalkozásommal is, ugyanis az utóbbi időben a harmadik helyre csúszott” – nyilatkozta Bokor.

A bejelentés az elmúlt időszak sikereit figyelembe véve váratlanul érkezett, pénteken pedig kezdődik az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, 18.30-tól a László Csaba irányította Sepsi OSK az FC Voluntari vendégeként lép pályára a nyitómérkőzésen. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri meg az idei elnökválasztást?

eredmények
szavazatok száma 726
szavazógép
2019-07-09: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Fókuszban Székelyföld
A Székelyföldi Közpolitikai Intézet (SZKI) Fókuszban Székelyföld című előadás-sorozatának célja bemutatni a Székelyföld aktuális társadalmi, gazdasági, politikai folyamatait vizsgáló társadalomtudományi kutatások friss eredményeit. Az intézet saját kutatásainak ismertetése mellett a szervezők fontosnak tartják a régióval foglalkozó más szakemberekkel való együttműködést, eszmecserét, munkájuk bemutatását a sepsiszentgyörgyi és székelyföldi érdeklődő közönség számára.
2019-07-09: Sport - :

Az Egyesült Államok a világbajnok (Labdarúgás)

Megvédte címét az Egyesült Államok a női labdarúgó-világbajnokságon, miután a franciaországi torna vasárnapi döntőjében 2–0-ra legyőzte az Európa-bajnok holland csapatot. Az amerikaiak negyedik világbajnoki címüket ünnepelhetik, míg Hollandia először állhat vb-dobogóra.