Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kétnapos EMPTY fesztivál FortyogófürdőnGyere és csobbanj bele a nyárba!

2019. július 9., kedd, Magazin

A szórakozás, a bulik mellett különböző témájú előadások is elhangzottak a szombaton és vasárnap Fortyogófürdőn megszervezett EMPTY Fesztiválon.

  • A szerző felvétele
    A szerző felvétele

Az alkalomra a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Fejlődés önkéntesei kitakarították és feltöltötték vízzel a két medencét, amelyek a következő hétvégi motorostalálkozón is használhatóak lesznek. A fesztiválon családi programok is voltak, a gyermekek kézműves-foglalkozáson vehettek részt, emellett pedig a rendezvényen szerzett jegyeket beválthatták trambulinos és vízi játékokra. A gyermekeknek a belépés ingyenes volt.

A fortyogófürdői EMPTY Fesztivál szombat reggel minifoci-bajnoksággal kezdődött, majd családi programokkal és előadás-sorozattal folytatódott. Előadást tartott Tőke Ervin, Beke Ernő, Sütő Mária Rita, Kászoni Attila, Incze Csaba, Kovács Áron, Dezső Szabolcs és Ráduly Attila. Brassai Hunor, a MINTA elnöke a proaktív problémakezelésről tartott előadást, amely során a közösséget és az ifjúságot érintő helyi problémák rendhagyó megoldásának technikáiról, azok sajátos megközelítéséről beszélt. Béres Norbert arról értekezett, hogy miként lehet és hogyan érdemes fiatalként úgy a közösség szolgá­latába állni, hogy konstruktív tevékenység mellett egyénileg is ki lehessen használni ennek minden idejét. Kolcza István, az Erdélyi Magyar Néppárt országos alelnöke, vállalkozó arról beszélt a résztvevőknek, hogy a fiatalok helyben maradása és felelősségvállalása jegyében miért érdemes a szülőföldön vállalkozni, és melyek egy vállalkozás sikerének alapvető szabályai. Mindkét nap fergeteges bulival zárult.

Hozzászólások
Szavazás
Önk kire szavaz az elnökválasztás második fordulójában?
eredmények
szavazatok száma 665
szavazógép
2019-07-09: Sport - :

Spanyolország megvédte címét (Női kosárlabda, Európa-bajnokság)

A spanyol női kosárlabda-válogatott vasárnap 86–66 arányban győzött Franciaország ellen a lett–szerb közös rendezésű Európa-bajnokság döntőjében.
2019-07-09: Magazin - :

Közel harmincezren Torockón (Véget ért a Double Rise)

Vasárnap hajnalban véget ért a negyedik alkalommal megszervezett összművészeti fesztivál, a Double Rise, a szervezők pedig már be is jelentették a következő „napfelkelés” dátumát: 2020. június 24–27. között rendezik meg az ötödik kiadást.