Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Forbes-listaTaylor Swift a legtöbbet kereső híresség

2019. július 12., péntek, Magazin

Taylor Swift a legtöbbet kereső híresség a Forbes magazin friss listáján. A 29 éves popénekes adózás előtti bevételét a 2018. június 1. és 2019. június 1. közötti időszakban 185 millió dollárra becsülte. Swift legutóbb 2016-ban vezette a legjobban kereső hírességek listáját, akkor az adózás előtti éves bevétele 170 millió dollárra rúgott.

  • Taylor Swift. Fotó: BBC
    Taylor Swift. Fotó: BBC

Swift 2018–2019-es bevételének zöme Reputation című stadionturnéjából folyt be. A Forbes szerint ez volt minden idők legnagyobb bevételű turnéja az Egyesült Államokban. Augusztusban várható az énekesnő új albuma, a Lover, amelyet a Republic Records lemezkiadó jelentet meg.

Az üzleti magazin százas celeblistáján a második helyet Kylie Jenner közösségimédia- és valóságshow-sztár foglalja el, aki augusztusban ünnepli 22. születésnapját. A lap szerint becsült adózás előtti éves bevétele elérte a 170 millió dollárt. Az amerikai híresség bevételeinek nagy része jól menő szépségüzletéből származik. Jenner neve idén a Forbes egy másik rangsorában is felbukkan. A saját erejükből meggazdagodott nők vagyonát vizsgáló rangsorban egymilliárd dollárosra becsült nettó vagyonával a Kardashian-lányok féltestvére az első helyet foglalja el.

Az éves bevételi lista harmadik helyén Kanye West rappert találjuk 150 millió dolláros éves bevétellel. A 42 éves zenész 2018–2019-es jövedelme részben sportcipő-birodalmából származik. A Forbes megjegyezte, hogy West három éve még arról panaszkodott, hogy adósságban úszik. A rapper-producer akkor 53 millió dollárnyi tartozásról beszélt.

A tíz legnagyobb éves bevételű híresség között három focista is szerepel Lionel Messi, Cristiano Ronaldo és Neymar személyében, de ott van a listán a The Eagles rockegyüttes és Phil Mc­Graw, azaz Dr. Phil tévés személyiség is.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint jó hatása lesz-e az edzőváltásnak a Sepsi OSK-nál?

eredmények
szavazatok száma 683
szavazógép
2019-07-12: Magazin - :

Feltárták Péter király eredeti sírhelyét

Minden valószínűség szerint Magyarország második királya, Orseolo Péter eredeti sírhelye került elő a pécsi székesegyház altemplomában az elmúlt hónapokban zajló régészeti feltárás során – jelentették be az ásatás vezetői.
2019-07-12: Magazin - :

Afrikába tart a kórházhajó

Afrika felé indul a világ legnagyobb, Kínában gyártott, polgári rendeltetésű kórházhajója, mely az ingyenes gyógyászati ellátáshoz és az orvosi képzéshez járul majd hozzá a kontinens elmaradott országaiban.