Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Új igazságügyi miniszter

2019. július 12., péntek, Világfigyelő

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke Orbán Viktor miniszterelnök társaságában átadta Varga Juditnak igazságügyi miniszteri kinevezési okmányát tegnap a Sándor-palotában.

  • Varga Judit Orbán Viktor és Áder János társaságában. Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt
    Varga Judit Orbán Viktor és Áder János társaságában. Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt

A kormányfő azt követően javasolta az igazságügyi tárca élére a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkárát, hogy az eddigi miniszter, Trócsányi László elfoglalta képviselői helyét az Európai Parlamentben. Varga Judit ma teszi le a hivatali esküt az Országházban.

Hozzászólások
Szavazás
Önk kire szavaz az elnökválasztás második fordulójában?
eredmények
szavazatok száma 963
szavazógép
2019-07-12: Világfigyelő - :

Magyarországra látogatott Szlovákia új elnöke

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke meghívására hivatalos látogatásra Budapestre érkezett tegnap Zuzana Čaputová, a Szlovák Köztársaság június 15-én beiktatott elnöke, akit katonai tiszteletadással a Szent György téren fogadtak, majd a két államfő a Sándor-palotában tárgyalt. Zuzana Čaputovát fogadta Orbán Viktor miniszterelnök is.
2019-07-12: Világfigyelő - :

Megtart az anyanyelv és a hit (Evangélikus ifjúsági találkozó)

Az anyanyelv és a hit megőrzésére biztatta Soltész Miklós, a magyar miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára az Erdélyi Lutheránus Ifjúsági Találkozó résztvevőit tegnap Tusnádfürdőn.